![]() |
Direk sıkış.Sanki konuşurken yanındaymış gibi adamın kurduğu cümleleri full olarak yazmıyolar mı deli oluyorum. Konuşma şöyle bir şey heralde ; Tigana : Başkan transfer lazım. Demirören:Yeter artık Jean boşanda semerini ye. Tigana :Yeni bir ekip oluşturduk ve yeniden yapılanma sürecine girdik. Bu yüzden oyuncu istemem kadar normal bir şey olamaz. Demirören : Saçmalama Jean şimdi gazetecilerin yanında ayıp oluyor bak. Tigana : Ben, Beşiktaş’a kurtarıcı olarak gelmedim. Sadece kalıcı şeyler bırakmak istiyorum. Defansta oynayan Gökhan Zan, İbrahim Toraman ve Serdar Kurtuluş’tan memnunum. Ancak, Koray’dan endişeliyim. Bu nedenle defansla orta saha arasında bağlantı kuracak iyi bir ön liberoya ihtiyacım var. Demirören : Peki nerden bulacaz böyle bir adamı ? Tigana :Aradığımız şartlardaki oyuncu Fransa liginde mücadele ediyor. Ancak, fiyatı 10 milyon Euro. İyi bir defans oyuncusunun maliyeti bu. Transferle ilgili kararı siz vereceksiniz. Demirören : Peki. |
Alıntı:
|
defans şart. yabancı stoper kaliteli olsun şampiyonluk gelir belki |
transfer gerekli,büyük hedeflerimiz var bu sene... |
runje toraman-gökhan-yabancı stoper-üzülmez koray kleber burak-delgado-ricardinho nobre ya da koray yerine kleber koyulur,forvet ikilenir |
yav bu tranferlerden kusasım geldi |
kolpa haber bunlar tigana milliyetten bilal meşeye röportaj vermiş öyle bişey dese milliyette yazardı medya yine bizi karıştırmaya calısıyor cekemiyorlar yaw |
Ricardinho'dan sonra PSV Eindhoven'dan Alex ile Anderlecht' ten Serhat Akın'ı da alırsak bu sene UEFA kupasını kaldırırız. |
uefa yı kaldırmak istiyorsak defansa oyuna topu iyisokan biri veya bir onl bero alınmalı |
tigana kafayı koymuş bizim takımı şampiyon yapacak vallahi öle geliyorki uefa dada bu takım bişiler yapacak. |
Türkiye`de Saat: 17:57 . |