![]() |
Alıntı:
|
şimdi de rico alex ten bile pahalı tartışmasını çıkardılar ortaya.bakalım bunca paraya başarı gelecek mi fln diolar. bittiler abi.rico yu ezikler getirseydi yer yerinden oynardı. |
Alıntı:
|
bence cris ve alex degılde caçapa alınmalı ınanılmaz korayın kosan oyun kuran beyın hersey var caçapayı bız alalım lyon göbegı %99 alex crıs yapçak |
Tigana iyi güzel de Tiganaya verilen imkanlar LUCESCUYA verilse nasıl olurdu acaba ??? |
sürekli transfer yapıpta takımdaki futbolcularıda germeye gerekyok ya millet sürekli diken üstünde acaba kim gelicek benimi kesecekler vs. yeter artık 1 tane savunmaya alsınlar yada nereyeyse işte yeter |
yalan ...haber |
Tigana doymak bilmiyor :D :) eminim artık stoperden sonra transfere doyacaktır. :) |
Alıntı:
zamanında ilhan gidince hesselbank ile anlaşan yönetim bunu lucescuya bildiriyor ama lucescu istemiyor.hüsnü gürelinin açıklaması bu. o adam yokluk içinde varlık sağlayan biri.varlığın içinde boğulabilir yani.ben bunu senelerce italya da düşmemeye oynayan takımları çalıştırmasına bağlıyorum. |
yok canım daha neler imkan olmadan neler basarıosa imkan varken çok iyi şeler yapabilir o adam bence bi jose morinhodan veya bi reykarttan çok çok daha ii bi adam.... o adamın yaptığı herseyin altına imzamı atarım gs de bjk de yanlış yaptı o adama.... |
Türkiye`de Saat: 12:40 . |