![]() |
o zaman neden shaktar ın başında.milanda ya da realde neden yok.bu adam senelerce seri a da tenik direktörlük yaptı.vitrini de var.neden almıo kimse. bu adam küçük takımlar da herşey yapar ama bir chelsea nın morınho su olamaz. |
sattılar takımı 101. yılda ya |
beyler tigana tabi bos yabanci yerimiz varken tabi alacaktir bu gayet dogal ama yerli futboluclarda belki fazla ama nitekim genc oyuncular.. bos bosuna almadik yani.. kisacasi ben tiganya güveniyorum |
Alıntı:
|
sorun bitii artikkk |
Alıntı:
|
Bence LUCESCU dünyanın en iyi teknik direktörüdür... Bakınız gs ve bjk dedeki avrupa başarıları... Ama şu an kıyaslamaya gerek yok. Tigana da çok iyi .. İnşallah çok başarılı olacak. eğer bi aksilik olursa I love u LUCE... Ama adam haklı bence .. Bir transfer daha şart. çok iyi bi ön libero.. |
tigana transfere doymuyor tamamda böyle transfer yapıldıkça taraftarında umutu ve beklentileri artıyor. tigananın Allah yardımcısı olsun. |
Alıntı:
Çok haklısın kardeşim.Basın sırf Ricardinho'nun gelişini arka plana atabilmek için bu tarz haberler yapıyor. Bizim takımın ya iyi oyun kuran sağlam bi stopere ihtiyacı var ki bu adam bence Lyon lu Cacapa olur, ya da iyi bi ön liberoya ihtiyacı var böylece iki ön liberoyla defansta rahatlayacak hem de Klebersonu kazanacaz.Bu ön libero da bence (keşke) Arsenal'den Gilberto Silva olmalı .Bu sezon Arsenal'de forma şansı biraz az hem de Brezilyalı tam bize göre... (Tabi ki gönlümden Edmilson geçiyo ama artık bu transfer bi hayal olduğu için bahsetmedim...) |
yaw bırakın şu lucescu yu falan kimse bjk yi karıştırmasın tigana söyle böyle diye.arkadaşlar tigana bu takımı şampiyon yapacak benim inancım tam hem de 1 veya 2 sene değil 3 5 yıla yayacak takımı hem geçnleştiriyor hem tecrübeleriyle karıştırıyor takım yavaş yavaş oturunca aynı lyon gibi olur bence |
Türkiye`de Saat: 16:17 . |