![]() |
Alıntı:
|
bu seferde bu haber? ya arkadaşlar bu medya BEŞİKTŞMIZI karıştırmak, ortalığı bulandırmak mı istiyor? şimdi de www.dakka90.com adlı internet sitesi LEBERSON GİTMEK İSTİYOR!.. diye bir haber yapmış... yaaa bu medya ne yapmak i,stiyor? size haberi olduğu gibi yayınlıyorum. sizce bu medyanın amacı ne ? KLEBERSON GİTMEK İSTİYOR!.. Beşiktaş yönetiminin gece gezmeleri yüzünden ultimatom verdiği Brezilyalı yıldız Kleberson, ülkesine dönmek istiyor!.. Siyah-Beyazlı takıma geldiği günden beri bir türlü istenilen performansı yakalayamayan Brezilyalı futbolcuya Internacional talip!.. Fenerbahçe’nin yeni transferi Uruguaylı Lugano’nun formasını giydiği Sao Paulo’yu safdışı bırakarak Libertadores Kupası’nı müzesine götüren Brezilya’nın Internacional kulübü, yıldız futbolcuya talip oldu. Kleberson’un avukatı ve aynı zamanda kayınpederi Marcos Antonio Silva; Bolivar, Tinga, Jorge Wagner ve Rafael Sobis’i başka kulüplere kaptırdıktan sonra transfer atağına girişen Internacional kulübünden teklif aldıklarını açıkladı. “Kleberson Brezilya’ya dönmek istiyor” ifadesini kullan Marcos Antonio Silva, “Kleberson, 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nda yer almadığı için çok üzüldü. Eğer Brezilya’da oynarsa Milli Takım Teknik Direktörü Dunga’nın gözüne girebileceğini düşünüyor. Böylece yeniden milli formayı giyebilme imkanına kavuşacak” dedi. Internacional’in Kleberson’u istediğini bildiklerini ancak bonservisinin alınmasının çok zor olduğunu da kaydeden Marcos Antonio Silva, “Sözleşmesi gereği Kleberson ancak 10 milyon dolar karşılığında serbest kalabilir. Fakat, ben Internacional’in kendisini kiralık olarak alabileceğini düşünüyorum. Bu mümkün” ifadesini kullandı. kaynak: http://www.dakka90.com/site/index.ph.../view/6411/87/ bu ne işti yaww ? |
Alıntı:
Luce-tigana kıyası yapmam da luce gibi hoca çok zor bulunur.Benim için mourinho dan bir gıdım aşağı kalır yanı yoktur,capellodan sonrada gördüğüm en iyi hocalardan biridir.Bu olaylar şans işidir senin büyük takım hocan del bosque yuda gördük demekki hocanın büyüklüğü,küçüklüğü büyük takımın başında olmasıyla ölçülmüyor.İnterde başarısız olarak ayrıldığı için büyük takımların baına geçme şansı çok yüksek değil şu anda ama Luce'nin hocalığına laf edilmemeli bence... |
GerÇekten Luce Çok İyİ Bİr Teknİk DİrektÖrdÜ... Kartalimiza VerdİĞİ Hİzmetten Dolayi TeŞekkÜrler. |
http://www.youtube.com/watch?v=pM3GH...related&search= şunu bi izleyin... ben ayrı bir konu açılmasını istiyorum TİGANA mı ? LUCESCU mu ? bakalım bjk taraftarı hangisini daha çoksevmiş öğrenmiş oluruz..... |
arkadaslar luce mi tigana mı olayına girmeyelim.Luce eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullandı ve Beşiktaşı 100. yılında şampiyon yaptı.Ama Tigana bu takımda revizyon yaptı kimsenin kolay kolay yapamayacağı şekilde,bu takımdan gönderilemez denen adamları gönderdi ve genç bir takım yarattı.Tigananın başarıları da gelecektir.Bu takım bu sene şampiyon olacak avrupada iyi yerlere gelecek.O zaman anlayacağız Tigananın değerini |
bence ikiside iyi ama luce'nin yeri tabiki başka.. ah şu kaçan şampiyonluk olmasaydı... |
Alıntı:
|
artik hersey bütün transferler TAMAM göster bakalim TIGANA kendini |
önceki yorumumda gereksiz demiştim ama mehmet topuz dışındaki isteklerinde haklı gibi görünüyor.... |
Türkiye`de Saat: 20:14 . |