pasadena_1903 | 20-08-2006 14:33 | Alıntı: kranjcar´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 105686)
Arkadaşlar Beşiktaş Yönetimi ciddi olarak Edmilsonla ilgileniyor lyondan zamanında 8 milyon a aldılar kiralamaz barça edmilsonu 6 milyondan kapıyı açarlar 4 e bırakırlar yönetim o kadar parayı nerden bulacak onu bilmiyorum ama...ancak kesin ilgileniyolar | Arkadas, hakikaten inanasim gelmiyor, cünkü edmilson bence ronaldinho, cannavaro ayarinda dünya stari, ama gercekten 6 milyona veriyorlarsa onu, 4ü birak 6ya bile alinir bu adam.
Boclarin büyüdügü dogru olabilir, ancak edmilson'da alinirsa bu takima ilerki 2 yilda en fazla 1-2 takviye gerekebilir, o yüzden bence bu 6 milyonla borcta degisen birsey olmaz.
Hakikaten, edmilson gelirse, ki insallah dogrudur ve gelir, türkiyeye gelen gelmis gecmis en kaliteli oyuncusu olacaktir!
edmilson-kleberson-ricardinho, hepsi dünya sampiyonu ve Corinthians, Barcelona ve Manchester United gibi takimlarla oynayip sampiyonlar ligini, lig sampiyonluklarini kazanmis adamlar.
Hic biri 30u gecmis degil, en verimli dönemlerinde ve bizim gercekten bir sürü star adayi genclerimizle gelecegin 4-5 yilinin rüya takimini olusturacaklar.
Vallah, bu transferin olmasi kadar hakikaten hic bir transferi olsun istemedim. Edmilsonu alsinlar, gercekten 2 yil transfere gerek yok.
Saygilarimla. |