![]() |
hade edmilson gel kartlalıma!!! |
inanalım mı? Bu EDMİLSON transferi biraz bomba gibi geldi.. Alınabiliyorsa alınsın bence RİCo dan daha yararlı olur. RUNJE Serdar G.ZAN Koray(Toraman) Delinho Kleberson Edmilson Burak Delgado Ricardinho Güleç(Nobre-İ.Akın) |
http://i.karakartal.com/images/haber...on001_2108.jpg Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Edmilson'a yakın markaj! Beşiktaş yönetimi, Barcelona'da forma giyen Brezilya Milli Takımı'nda da yer alan Edmilson'a da kanca attı. İspanyol ekibinin teknik patronu Frank Rijkaard'ın gözden çıkardığı Brezilyalı orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamak için siyah-beyazlı yöneticilerin harekete geçtiği bildirilirken, Beşiktaş Teknik Direktör Jean Tigana, "İyi oyuncu. Neden olmasın?" demekle yetindi. Kaynak: DHA |
http://i.karakartal.com/images/haber...na015_2108.jpg Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Tigana: "Edmilson iyi olur" Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Denizlispor ile oynanan ve 2-0 kazanılan maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduğunu belirtirken, transferi gündemde olan Edmilson için ise "Edmilson'un transferi iyi olur" dedi. Tigana sözlerini şöyle sürdürdü: "Maçın ilk 20-25 dakikası çok iyiydik. Golü de bulduk. İlk yarının son 20 dakikasında entresan bir durum olmadı. İkinci yarıda ilk yarıya oranla çok daha iyiydik. Özellikle oyuna sonradan giren Fahri, Ali Tandoğan ve İbrahim Akın'ın performansı üst düzeydeydi. Kendilerini kutluyorum. Oyuncularımın performansı maçın sonlarında da üst düzeydeydi. Mutluyuz, ancak rakiplerimizle yarışmak için daha çok çalışmamız lazım. Futbol bir istek oyunu. Oyuncularım bu hafta çok iyiydi" "MEDUNA OLAYI OYUNCULARIMI FAZLASIYLA ETKİLEDİ" Vestel Manisasporlu futbolcu Meduna'nın fenalaşması ile ilgili olarak Tigana, "Ben o maçı izlemedim. Ancak olayı gazetelerden öğrendim, fotoğrafları gördüm. Gerçekten çok üzücü bir durum. Benim oyuncularım sabah kahvaltısında bu konuyu konuşuyordu. Hepsi bu olaydan fazlasıyla etkilendi. Çok zor şartlar. Bazı oyuncular bundan çok daha fazla etkilenebiliyor. Bu olaydan sonra bile yüksek performans sergileyen oyuncularımı kutluyorum. Ayrıca dün akşamki olaya müdahale eden sağlık ekibini, organizasyonu ve ambulansı da kutlamak gerekir. Son derece hızlı bir müdahale ile oyuncuyu hastaneye taşıdılar" dedi. "ALİ TANDOĞAN'IN KALMASINI İSTERİM" Ali Tandoğan'ın durumu ile ilgili de değerlendirmede bulunan Fransız teknik adam, "Ben kendisinin kalmasını isterim. Eğer kendisi mutsuz ise yöneticilerle görüşür. Ancak benim sezon içinde bir çok oyuncuya ihtiyacım olacak. Özellikle Avrupa maçları ve milli maçların başlaması ve sakatlıklar ile cezalar neticesinde geniş bir kadroya ihtiyacım var. Herhangi bir olumsuzlukta iyi bir takıma ihtiyacımız var" dedi. "EDMİLSON İYİ OLUR" Tigana, bir gazetecinin Barcelona'da futbol oynayan Edmilson'un transferinin gündemde olduğunu hatırlatması üzerine, "Edmilson'un transferi iyi olur" ifadelerini kullandı. Kaynak: İHA |
dun hani tv8'de yeni transferimizi acikliyacaklardi?? kimmis bu yeni transfer? |
arkadaşlar defans kötü deyip durmayın. elemenlar daha yeni bir arada oynuyorlar sayılır. Şöyle hayırlısı ile biraz oynasınlar birbirlerini tanısınlar o zaman al bu defans hattını 10 yıl Milli takımda banko oynasın... biraz sabır gerekli... birde çok iyi kesici Guinti vari bir ön libero.. Edmilson sakat değilse en iyi tercih olurrr.... |
Bu adam galiba defansin uyumunu bozar gibi geliyor bana. Tigana savunmayi cok duzeltti, bu Turklerden olusan geri dortlu cok iyi uyum sagliyor ve rakibe pozisyon vermiyor, bu adam gelince takimdan kim kesilecek? |
Kesin birisi kesilmez ama buyuk bir rekabet olusur, guzel bir sey yani. Besiktasimiza cok yararli olur Edmilson ama daha once soyledigim gibi su Skrtel'in hem kontrati bitiyor hemde daha cok genc, gencligine ragmen tecrubesiz bir oyuncu degil. Milli takimda'da oynuyor hemde birkac sene icinde Besiktasimiza buyuk para kazandirir. Edmilson kazandiramaz cunku daha o yasta satilmaz... |
edmilsonu önlibero olatak alsak... |
insallah ya dua ediyorum keske gelse |
Türkiye`de Saat: 02:00 . |