![]() |
zeroyu alamadik bunu da alamicaz bence... gelse ama... |
Zor ama ben bu transferi destekliyorum.Keşke gelse ama stoper değil ön libero oynasa.Belki bana tepki verirsiniz ama bence bu iş Kleberson'la zor çünkü Kleb'in ön liberolukla uzaktan yakından alakası yok. Böylece onu da daha faydalı olabileceği bir yerde kullanabiliriz. |
inşallah gelir gelirsede süperrrrrrrr olurrrrrrrrrr |
Alıntı:
Kleberson nerde oynayacak, cift onliberoya mi donecegiz? Bence geri dortlu bozulmamali, cunku cok iyi uyum sagladi ve bu savunmayi saglamak icin kac yil ugrastik, bu dortlu bizi 5-6 yil goturur... |
allahım bazı arkdaşların yazdığı şeylere bak edmilson gelmesin 30 yaşında defansındaki adam ne kadar tecrübeli ise takımın o kadar güçlüdür ayrıca edmilson diyorsunuz ha adam dünya starı 2002 den beri hayranım bu adama bu adamı nasıl beğenmezsiniz hala anlamış değilim ! |
Valla bu adam tek kelimeyle ilaç. Koy sağa sağ bek yap, koy ön liberoya takır takır oynasın, koy defansın göbeğine top geçmesin. Amma velakin birazcık hayal gibi bu transfer. Duyduğum kadarıyla ciddi talipleri varmış artı adamın bonservisi ile beraber maliyeti 7-8 milyona geliyormuş. Zannetmiyorum ki bu kadar para verebilelim. Tek yol kiralama olur oda benim içime sinmiyor. Bakalım hayırlısı artık. |
yönetim şöyle bir öneri ile gidecek bu sezon kiralayalım seneye bonservisi ile alalım ! ayrıca yönetim ciddi bir çıkarma yapacak ! |
üffff ya düsünüyorumda edmilson gelse tüm dünya bizi taniyacak ve ozaman uefa kesin bizim |
peki herhangi bir gelişme varmı edmilson konusunda arkadaşlar |
Alıntı:
zeroyla bağlantısı ne bunun.birlikte mi hareket ediyorlar yoksa... |
Türkiye`de Saat: 15:43 . |