![]() |
edmilson gelsin, kleberson da dursun... takım iyi oynarsak kleberson yıldız olur, 20 milyona satarız... |
Valla inşallah gelir ama kim gelecekse artık bir an evvel gelsin zaman uzadıkça takıma uyum sağlaması dahada zorlaşıyor. Herşey bir yana sağda solda 40 tane adamın ismi geçiyor meraktan ve beklemekten kanser olacağız yakında:( |
rijkart edmilsonu düşünmüyorum demiş.24 kişilik kadroda inşallah anlaşırız. |
arkadaşlar klebersona bu kadar yüklenmeyelim. kleberson bir ön libero değil aslında. onun ya sağ iç yada serbest oynaması lazım. serbest oynayabileceği bir tkımda olmadığına göre neden sağ iç oynatmayalım. tabii bu durumda burak sağ kanat yerine forvete kaydırılabilir. |
edmilson ciddi olarak sakatmış diye duydum doğru mu? |
Edmilson'u da getireceğiz diye bir his var içimde.. Hayırlısı..:rolleyes: |
Chelsea'li Gallas'da olabilir. Baska ulkede futbol oynamak istiyormus ve bir sene icinde sozlesmesi bitecek, Chelsea de artik bezmis Gallas'dan yani bunlarin hepsine bakarsak uygun fiyata alabiliriz eger kendisini Tigana ve yonetim ikna edebilirse... |
-----------------Runje---------------------- Toraman------Zan--------Koray----------Deli ------------Kleberson----Edmilson------------ ------Burak--------Delgado-----Ricardinho---- --------------------Nobre-------------------- Burada Koray ve Edmilson'un yeri değişebilir.Bu düzende Kleberson ön liberoda yalnız kalmaz böylece defansta daha az açık veririz.Hem de Kleberson biraz daha ofansif oynayabilir ve ona da yazık olmaz.Ya da şöyle olabilir. -----------------Runje---------------------- Toraman------Zan--------Koray----------Deli -----------------Edmilson-------------------- ----Kleberson------Delgado-----Ricardinho---- ------------Burak------------Nobre----------- |
arklar dün bjk tv'de alen markaryan'ın, bugün de ricardinho'nun imza töreninde murat aksu ve yöneticilerin söylemlerinden edmilson konusunda ciddi adımlar atıldığını anladım, ilk duyduğumda inanmamıştım ama bana göre edmilson da beşiktaşlı olacak... yönetim, bu sene gözünü fazla karartmış, uefa kupasını istediklerini söylüyorlar ve ricardinho'yu da hedeflerinin 3 kupa olduğu konusunda inandırmışlar... bu sene çok ilginç olacak... |
Aynı yazıyı ben yazacaktım gerek kalmamış.Bence Ze Robertonun transferindeki gibi bir sorun çıkmazsa Edmilson önümüzdeki sene Beşiktaşımızın lisanslı ürünlerini giyecek. Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:34 . |