![]() |
kimse kleye bişey demesin böyle bir adamı almak kolay değil |
TripleCup ---------------------Runje İ.Toraman----Edmilson----G.Zan----İ.Üzülmez ---------------------Koray ------------Kleberson----Ricardinho --------------------Delgado ----------------Burak----Nobre Bir de Caner Erkin alınsın!:D |
bu adam brezilya kadrosuna seçilmişti sakatlanınca kadro dışı kalmıştı eger sakatlanmasaydı takımda banko oynardı brezilyada güle oynaya kupayı alırdı.yani iyi ki de oynamadı o zaman almak imkansız olurdu yönetim digerleri gibi bununda işini bu hafta bitirir o zaman gs nin uefa yı aldık sözünden kurtuluruz. |
Alıntı:
|
Bence bizim Baskan Konya maci öncesi Ricardinho iciny aptigi aciklama gibi Edmilson icinde gelcek diyecek icimde öyle bir his var |
arkadaslar bıze defansta kesici adam lazım degıl, defansta oyun kuracak topu yere ındırecek oyunu yonlendırecek oyuncu lazım, bu özelleıklere sahıp bır oyuncu alırsak daha yararlı olacak, bu oyuncuda edmılson olabılır boylece klebersonun verımlılıgınınde artacagına ınanıyorum, şartlar müsait olursa edmılsonunun alınmasını ısterım |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben onun bi sakatlığı var die biliyorum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama reekart onu kadroda düşünmediği için barçadan rahatlıkla alabiliriz heralde. |
Alıntı:
haklisin olabilir ama neden olmasin Baskanin sagi solu belli olmaz :D adam isteseydik r.carlosu 2 saat icinde getirirdik dedi bence cuma günü yine aciklama yapcak |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:38 . |