![]() |
Alıntı:
Evet Kadro aynen bunlar gibi olmalı Özellikle 1. kadro tam Beşiktaşımıza uygun hem uefa ' da hem de deplasman maçlarında çok iş görür. 2. Kadro da özellikle İnönü'deki maçlarda kullanabileceğimiz ideal 11 olur.İkinci yarılarda Burak yada Nobre nin yerine alırsın Boboyu hem o da yetişmiş olur.Tek iş Edmilsonu alabilmek.Böylelikle Kleberson'un verimi de artacaktır... |
Alıntı:
|
klebersona haksız yüklenenler yaptıgı performansına baksınlar önce her maç en yararlı adam o oluyor gereksiz yüklenmiyelim ayrıca kleberson bu takıma hayrı bi hava veriyor |
Alıntı:
|
kleberson bir numara . ben her zaman beğeniyorum. illa bacak arası mı yapması lazım. |
Alıntı:
kleberson gösterişsiz ama çok faydalı oynuyor yani anlamak mümkün degil adam daha ne yapsın ne yapsa yaranamıyo bence gereksiz bi konu klebersonu tartışmak |
ben beşiktaşımıza ilk geldiği ve oynadığı ilk 2 maç ta gösterdiği performansı bir türlü göremedim. kleberson bu değil onun için memnun değiliz.ondan çok şey bekliyoruz |
bu arada edmilson da son durum nedir acaba geçen sen ciddi bir sakatlık geçirmiş. |
hayır futboldan ben mi anlamıyorum ne, tüm yazarlar kleberson'u yetersiz buluyorlar, ben denizli maçını izmir'de canlı izledim, en çok beğendiğim adam kleberson'du, bu nasıl bir çelişki anlamadım, hayır siz adamdan çalım atıp golleri sıralamasını mı bekliyorsunuz, izin verin de onu da delgado, ricardinho, nobre, bobo yapsın yaw... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:56 . |