![]() |
Alıntı:
|
beyler dün gece lig tvdeki haberde kartalların edmilsonla buyuk ölcüde anlaşıldığını sölemişti hadi hayırlsı ama bu adamın sakatlıkları yok mu dün akşam münih maçında oynadı benım kafam karştı sakat olan adam maçta nie oynasın... |
Alıntı:
|
Edmilson Gilberto dan daha cok yararli olur bize ama karakartal.com diyor ki Murat Aksu Edmilson ile ilgili haberleri yalanladi... |
Alıntı:
|
inşallah gelirde işte ozaman taş gibi takım oluruz . bence bobo yu yollayıp gökhan ü. alsak o kontenjanlada bir ön libero alsak mükemmel olur. nobre gökhan ü. gökhan g. ibrahim a. gibi forvet kadrosu oluşur. ayrıca 4-2-3-1 oynarsa bu takım ne türkiyede ne uefa da tutulur |
Alıntı:
|
o kadar yazılıyor ama ben hala gelecegine inanmıyorum taki resmi sitemizde ayın yapılana kadarda inanmayacagım cunku hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum avsiyem suan kı kadroya gore kafanızda ikl 11 i olusturun ve en iyi nasıl oynarız bunu dusunun ama edmilson gelırse cok iyi olur herseyin hayırlısı ve besıktasımıza yararlısı olsun |
Alıntı:
|
------------------------------------------------------runje------------------------------------------------------------------------------ ------------------- ibrahim t.-------gökhan z.-------edmilson--------------ibrahim ü.--------------------------------------------------------------------------------------------------------koray--------kleberson------------------------------------------------------------------------------------------------------burak-------------delgado----------------ricardinho--------------------------------------------------------------------------------------------------------------nobre-------------------------------------- |
Türkiye`de Saat: 12:51 . |