![]() |
beyler bu transfer yalan habermış murat aksu ole demiş... |
Alıntı:
|
Edmilson'dan vazgeçildi Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Yönetim Kurulu, Edmilson'dan vazgeçme kararı aldı. Brezilyalı oyuncunun geçen sezon ortasında çapraz yan bağlarından ameliyat olması ve yeni yeni çalışmalara çıkması yönetimi düşündürdü. Tigana'nın bu konuda yaptığı araştırmanın ardından Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçildi.kaynak:www.kartalhaber.com |
sanırım yine bir şaşırtma gizleme politikaları yürütüyor yönetim gündemi değiştirip başka bir füze çakacak gibi ama gerçekten sağlam bir bomba yoksa transfer yapmasınlar boşuna sonra gönderemiyoruz hiçbiryere elde patlıyor |
Zet Knight'i mi ne alacaklarmis, sence Edmilson'un yaninda ne yapar bu??? ozaman hic almiyalim daha iyi.. Bak benim dedigim Martin Skrtel'in sozlesmesi devre arasi bitiyor, hem cok genc, hem cok iyi cok buyuk olacak bu cocuk hemde bizim bjk'li defansin yaninda baya bir tecrubesi var... Avrupa'nin buyuk kulupleri istiyor, elimizi cabuk tutsak simdi az bir bedelle veya devra arasi bedava aliriz bu oyuncuyu.... |
bjk tv de alen bu transferin olma ihtimali yüksek dedi... |
Alıntı:
|
edmilson kalitesinde star bir oyuncu almayacakarsa, bosuna para harcamasinlar bari. Ya adam gibi bir savunmaci alsinlar, yada hic almasinlar. |
Ayala veya Edmilson disinda bir oyuncu savunmamiza yakismaz. Ayala valenciadan, edmilsonda barcadan ayriliyor, yani hayal degil bunlar ve üstelik dünyanin sayili defans oyunculari. |
Alıntı:
bakıyorum hiç doymuyoruz, daha fazlasını istiyoruz, bu kadar iyi transfer yapan yönetim, bırakın sizden daha iyi bilsin kimi alıp alamayacağını... |
Türkiye`de Saat: 05:08 . |