![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya gelsinde ben hiç durmadan atarım he bida ronoldinho ya gerek yok muhammet var gencecik |
arkadaşlar bu adam gelirse öbür kulubler bize ligten çekilir :) fotomaç yazıyor bunu pek inanmak istemiyorum |
yaa arkadaslar gelsinde kiralıyalım yaa valla bunuda almaya kalkarsak kesin batıcaz yaaa...... Valla korkmaya basladım... |
korkma erdoğan demirören arkamızda yıldız transfer istiyorduk para olmadanda bunlar olmaz korkma yönetim bir tabir vardır ( yiyemiyeceği y... altına yatmaz ) için rahat olsun |
Alıntı:
|
</IMG>Weitere Angaben: Kann auch im defensiven Mittelfeld spielen.News zum Spieler:01.06.2006 WM ohne EdmilsonTransferhistorie (* während der Saison)Saison:von:zu:ausgel.:Ablöse:04 / 05Olympique LyonFC Barcelona 8.000.00000 / 01FC Sao PauloOlympique Lyon 11.000.000 Arkadaslar...adamin Transfer ücreti 8.000.000 €uro...30 yasinda bir adam icin cok büyük bir para bu...hem adamin senede Barcelonada en az 3,5 Million €uro kazaniyordur....bence deymez... Diarra yi alsak daha mantikli olur bence...cok yetenekli bir oyununcu...hem fransiz...degeri 5 mil Euro...Defansiv Orta Sahada cok iyi top oynuyor...tam bizlik birisi... |
arkadaşlar büyük oynuyoruz yani ya hep ya hiç.para olmadan olmuyo işte.onlar bizim için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.şimdi sıra bizde.yani arkadaşlar bu takım çökerse bilin ki beşiktas biter ama kazanırsa da kimse durduramaz her sene bir dünya yıldızı alırız kupalarda gelir.önemli olan istikrar haydi kartalım haydi taraftarlar geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:53 . |