![]() |
Edmilson, gündem oluşturmak için ortaya atılan balon bir haber gibi geliyo. Bence ismi basında telafuz edilmeyen bir kişi üzerinde çalışıyor yönetim. |
Alıntı:
Oyle birsey yok, sallamayalim bari. Son macta van Bronckhorst, Belletti gibi oyuncular da kadroya alinmamisti, Barcelona onumuzdeki 10 gun 4 mac yapacak ve bazi oyunculari dinlendiriyor, hersey bundan ibaret... |
Brezilya milli takımını transfer edeceği bu gidişle |
ya ricardinhoyu aldık ya daha brezilya milli takımında kim varsa hergün birinin adını yazarlar yarın ama bu haber çıkmaz |
Bence de balon haber Edmilsonun bonservisini zor alamayız ama kiralayabilirz. Ama bence leverkusenden JUAN ve ya psv den aleXi alırsak çok çok güsel olur. |
KOLPA haber |
yönetimin artık edmilsona verecek parası kalmadı bence, edmilson rüya gibi bir transfer olur ama, yönetim tiganaya defans oyuncun kiralık olsun demiş, ya da çok sağlam bir sponsor bulmaları lazım, ben ciner grubundan böyle bir sponsorluk beklemiştim ama sayın turgay ciner yanaşmadı galiba, çok büyük beşiktaşlı işadamları var, herkes taşın altına elini sokmalı artık, rüya kadroya çok az kaldı |
edmilson bence gelmez ama diger kuluplerden 1 milyon dolar daha fazla verirsek edmilsona belki gelir |
Çok büyük iş adamları ama çok küçük Beşiktaşlı onlar rahat ol sen...Şu sponsorluk olayına da ayar oluyorum zaten her transfere sponsor fln filan satsınlar o zaman kulübü... |
ama gelbilir de |
Türkiye`de Saat: 05:58 . |