![]() |
kardes haklısın am benim korkum yazıda oldugu gibi basarı gelmezse buyuk bir borc batagı var işallah hepimizin gönlunden gecen olur ve takımımız sampiyon olur |
Alıntı:
desene o zman gelmez.transfer zamanı bıter bu topıc 130a gelene kadar :D |
Alıntı:
bu takımlada basarı gelmezse baska bır sey demıyorum |
y ok yok adam önemli bir oyuncu barca da gelmez....boumsong gelsin bence |
boomsong gelemez çünkü 5 milyon euro ancak kiralanır oda bence çok kötü bişi bence kuffour da gelmesin hayırlısı artık ... |
Alıntı:
niye gelmesin ya?defansta thuram,oleguer,puyol,marquez bir sürü adam var ön libero da oynayamaz xavi iyileşti.niye gelmesin yani?iyi para versen gelir. |
arkadaşlar bu adamı rahat kiralarız gibi geliyo bana çünkü juve den 2 defans transfer ettiler thruram ile zambrotta ondan sonra puyol var beletti var silvinho var cio var varda var işte yani bu adam bu sene kesin ama kesin yedek barca da.ben mutluyum inanıyorum.yarın ki haberlere de bakalımda ona göre yorum yaparız |
eğer barça satmaya yada kiralamaya kalkarsa zaten en az 10 klüp talip olur parası iyice artar.Onun için olmaz bu iş gibime geliyor... |
edmilsonu barça verse bile kendisini ikna etmek 1 ayı bulur herhalde.şimdiden görüşmelere başlayalım biz.ocakta gelir. |
Ya arkadaslar, Rico tamamda, yani bu kadar cosmaya gerek yok. bayaaa kaptirdiniz kendinizi ha. Edmilson hayaldirrrrr Sanki basimizdaki rus milyarderi, alla alla |
Türkiye`de Saat: 06:35 . |