![]() |
valla Rico ülkemizi de sevdi zaten bizim gibi bir taraftarı sevmemesi de şaşılırdı...o bizi biz onu coşturalım :) |
bizim gibi oyuncular korunmalı diyor ve sonuna kadar haklı. hagi geldiğinde her tv de yorumcular söylüyodu yıldız oyuncular korunmalı falan bizde ne sergen ne rico ne delgado için böyle bi laf diyen yok |
işallah ilk yarıdaki performansını ikinci yarıda da gösterir toplar takımı |
rico paşamız o bizim... sergenden sonra bana takımın abisi gibi geliyor.. tecrübeli oyuncuya ihtiyacımız var ya...takımı toparlıcak,abilik görevi yapacak...geleli cok olmasa bile takıma sahiplenişi hoşuma gidiyor...oyunundan da memnunum cok şükür..umarım 2. yarıda bu oyunu devam eder... |
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifİyi işler yapacağız Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, sezonun ikinci yarısında iyi işler yapacaklarını iddia etti. İlk yarının son haftalarında takım olarak toparlandıklarını dile getiren sambacı, "Uzun süre uyum sorunu yaşadık. Ancak, artık birbirimizi daha iyi tanıyoruz" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Kaynak:Fotomaç |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tek ben koşuyorum "Tek ben koşuyorum" Ricardinho, ilk yarıda son maçlarda kendini bile aştığını söyledi: “Bazı maçlarda tek kaldım. Görevim takımı hücuma çıkarmak ama geriye de dönüp yardım ettim. İkinci yarı takım oyununa dönmeliyiz.” Vatan Gazetesi'nin 29.12.2006 tarihli sayısında Kartal Yiğit'e özel açıklamalarda bulunan Ricardinho, oyunu kanatlara yayamamanın sıkıntılarını yaşadıklarını söyledi. Beşiktaş'ta büyük umutlarla geldi. Yabancılar arasında en iyi transfer olarak yorumlandı. Ancak Tigana’dan beklediği şansı ilk maçlarda göremedi. Brezilya milli takımında da ter döken Ricardinho’daki cevher geç de olsa anlaşıldı, hareketleri futbol zekası ön plana çıktı. Ve Sambacı, ilk yarının genel bir değerlendirmesini yaparak çarpıcı ifadeler kullandı. Benim görevim hücuma katılmak Tatile çıkmadan önce konuşan Ricardinho, bazı maçlarda tek başına koşmaktan yorulduğunu belirterek takım oyununda yaşadıkları eksiklikleri vurguladı. Özellikle G.Birliği ile oynanan kupa mücadelesine değinen Sambacı “Bu maçta ileri geri koşmaktan adeta öldüm. Bunu daha önce de yaşadım. Bu konuda kesinlikle arkadaşlarımı suçlamıyorum. Ancak malesef bazı maçlarda tek başıma kalıyorum. Kendi yarı sahamıza kadar inip top çıkarıyorum. Benim görevim arkadaşlarımı hücuma çıkartmak. Ama böyle olunca bunu istenilen düzeyde yapamıyorum. Hoca oyunu kanatlara yayın diyor biz göbekte toplanıyoruz. Kanattaki arkadaşlar da zaman zaman ileri çıkıp geri gelmeyince sorunlar başlıyor” dedi. "Telafi ederiz" BU hataları ikinci yarıda yapmayacaklarını vurgulayan Ricardinho sözlerini şöyle tamamladı: “Futbol bireysel değil takım oyunu. Herkes görevini bilirse ekip ruhu yaşanır. Buna ben de dahilim. Bazen ben de saçma işler yapıyorum. Bizim açımızdan henüz biten bir şey yok hem lig hem de kupada varız. Bana göre takımdaki sorunlar fazla büyütülüyor. Bunlar her kulüpte yaşanabilecek türden sorunlar. Beşiktaş’ta olmaktan mutluyum. Taraftarın bana gösterdiği sevgiye layık olmaya çalışıyorum.” |
sen var ya eger delgadoyla da anlasabilirsen var ya.. bu takimi ucurursunuz.. ---------- bobo --------------- ----- rico ----- kleberson ----- ibrahimakin - delgado - serdar deli -- koray -- zan -- toraman |
senin kadar delgado da oynasa bu ligde uçarız bırak senin yarın kadar oynasa yeter |
Türkiye`de Saat: 07:32 . |