![]() |
Buraya aşığız İstanbul'a gelirken bazı tereddütleri olduğunu saklamayan Ricardinho, "İyi ki gelmişim. Doğru karar verdiğime eminim" dedi. Sambacı, eşi Juliana ve çocuklarıyla adeta İstanbul'a aşık olduklarını belirterek, "3-4 yıl daha Beşiktaş'ta kalıp, jübilemi burada yapabilirim" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D |
Ben kanat adamı değilim! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho patladı: Defalarca söyledim, çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Zaten Delgado da benim gibi rahatsız. ‘Katkıda bulunamıyorum’ Daha önce deplasmanlardaki hava koşullarına ve kötü zemine bağlayan Ricardinho, Trabzonspor yenilgisi sonrasında farklı konuştu. Brezilyalı futbolcu, “Daha önce defalarca açıkladım. Ben çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Beşiktaş’tan önce sol kanatta değil, sol iç ve serbest adam olarak forvetin arkasında görev yaptım. Bu bölgede oynayarak, takıma istediğim gibi katkıda bulunamıyorum. Ayrıca sözleşmemde ‘Mutlaka 11’de oynar’ diye de bir madde yok” dedi. ‘Etkili olamıyoruz’ Beşiktaş’ın taktiğini, kendi dışında gelişen bir durum olarak değerlendiren Paşa lakaplı yıldız, “Kendi adıma konuşma hakkına sahibim. Durumu herkes görüyor. Benzer bir rahatsızlık, Delgado’da da var. Çünkü o da, topla ne kadar buluşursa, o kadar iş yapan bir futbolcu. İkimiz de kanatlarda oynayınca tüm etkimizi yitiriyoruz. Trabzonspor Ceyhun’un orta alandaki etkin oyunuyla karşılaşmayı kazandı” diyerek teknik direktör Tigana’ya göndermede bulundu. |
sen maçı kurtaracak adamsın ama tek yaptığın her yenilgiden sonra mazeret uydurmak geç bunları. |
ben ricodan cok sey bekliyordum ama butun umudum yokoldu |
çokta haksız sayılmaz...öle teknik adam olursa ben ricodanda delgadodanda hiçbişi beklemiorum... |
Ricardinho'nun isyanı! Daha önce deplasmanlardaki hava koşullarına ve kötü zemine bağlayan Ricardinho, Trabzonspor yenilgisi sonrasında farklı konuştu. Brezilyalı futbolcu, “Daha önce defalarca açıkladım. Ben çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Beşiktaş’tan önce sol kanatta değil, sol iç ve serbest adam olarak forvetin arkasında görev yaptım. Bu bölgede oynayarak, takıma istediğim gibi katkıda bulunamıyorum. Ayrıca sözleşmemde ‘Mutlaka 11’de oynar’ diye de bir madde yok” dedi. ‘Etkili olamıyoruz’ Beşiktaş’ın taktiğini, kendi dışında gelişen bir durum olarak değerlendiren Paşa lakaplı yıldız, “Kendi adıma konuşma hakkına sahibim. Durumu herkes görüyor. Benzer bir rahatsızlık, Delgado’da da var. Çünkü o da, topla ne kadar buluşursa, o kadar iş yapan bir futbolcu. İkimiz de kanatlarda oynayınca tüm etkimizi yitiriyoruz. Trabzonspor Ceyhun’un orta alandaki etkin oyunuyla karşılaşmayı kazandı” diyerek teknik direktör Tigana’ya göndermede bulundu. superspor.com |
gelde td bozmasına anlat |
beyinsiz yönetici ve teknik direktörler yüzünden elimizden ne aslanları kaçırdık.. allah verede paşamızda bizi bırakmasa... |
tigana neden bu kadar ısrar ediyo anlamıyorm rico yu dinlemiyo galiba.. |
Adam haksızmı şimdi??Elinde ronaldinho olsa onuda sağ bek oynatır bu adam.. |
Türkiye`de Saat: 14:55 . |