![]() |
Alıntı:
|
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif Adam haksızmı şimdi??Elinde ronaldinho olsa onuda sağ bek oynatır bu adam. :D superdi haklısın bence |
Alıntı:
|
turkiyenin, turk futbolun ve turkiyede futbol icerisinde calisan insanlar yuzunden ne yabancilar harcandi.. adamlar buyuk paralara getiriliyor, ama 6 ay sonra nereye geldik diyorlar. Turkiyede futbol profesyonelce degil bence. Futbolcular cocuk gibi kavga ediyor, itiraz ediyor, oynatilmadiginda cocuk gibi agliyor vs. (Turk futbolcular icin gecerli) Oyuncu yetistirme kaynagi kötu etc. |
Alıntı:
|
Tam bit yıldız.Ne diebilirimki...Ama dplasmanalrda çok yalnız kaldıını sölüo... |
yerınde oynarsa superrrrrrrrrrrr |
Lucescu varken Rico'yu bizim takımda olduğunu düşünemiyorum...futbolcu yaratma makinası dediğimiz tigana beyefendi hani şu Henry leri , Trezeguetleri buup keşfeden , onları yaratan beyefendi acaba kaç Henry'i , kaç Trezeguet'i mevkisinden farklı oynatarak kıydı merak ediyorum.... |
ricardinho yu tigana edeil yönetim aldı sanırsam... en doğru transferleri diycem ama onu da sol kanat niyetine aldılar süperler vallahi aynen devam yönetim... |
Alıntı:
katılıyorum abii.. |
Türkiye`de Saat: 04:42 . |