![]() |
beşiktaş ricardinhoyu aldı ricardinho daha önce 38 kere brezilya milli foramsı giydi milli forma altında 21 gol 18 asisst yapan ricadinho aynı zamanda 2002 ve 2006 dünya kupasında scolari ve perrira ricardinhoyu alex e tercih etti. .man und, real betis,fenerbahçe,galatasaray,real zaragoza,fulhan,liverpool dan da teklif aldı.ama beşiktaş ı tercih etti.aynı zamanda alex in baş düşmanıdır kaynak :fotospor kaynak fotospor |
yaa arkadaslar ricardinho ok tartışamam ii oyuncu ben daha izleme fırsatı bulamadım ama haftaya izlicem inşaallah bu akşam kaçırdım maçı dışarda işim vardı yetişemedim.. herneyse dicem şuu ricardinhonun maçtan sonra röportajını falan istedimm türkiyeye geldiğim için mutluyum falan dioda ben bi delgadodaki sıcaklığı o pozitif enerjiyi ricardinhoda alamadım yaa acaba bunları düşünmek için çok mu erken siz ne diosunuz..?????? |
topu ayağına aldığı zaman görmeniz lazımdı. ben oyuna girerken ''BABA GİRİYOR'' dedim. o bizim takımın babası şimdi.. delgado ile bir ara verkaçlarla bi cezasahasına girdiler ki eyvah eyvah o ne tekniktir ya.. delgado - ricardinho türkiye ligini toza dumana katacaklar şüpheniz olmasın |
delgado ile yaptığı verkaç ikisinin uyacağını gösterdi gibi.Aslansın be ricardinho cm deki değişmez adamım,çok şey bekliyoruz senden çok.. |
Derbilerde oynaycağı futbolla herkesi mest edecek inş....Konya maçını saymazsak oynayacağı ilk maç TS maçı ve RiCaRDiNHo & DeLGaDo şov izleyeceğiz...... |
RİCARDİNHO söze gerek yok.. |
Alıntı:
çooooooooooook haklısın |
hyırlı bir transfer olur inş. |
büyük bir transfer umarım beşiktaşımıza faydalı olur. |
Türk futbol tarihinde gelmiş geçmiş en kariyerli ikinci futbolcusu (birinci kleberson) http://www.turkei.net/files/ricardinho5.gif |
Türkiye`de Saat: 09:09 . |