![]() |
cok iyi bir futbolcu bizde de klasını göstercektirrr |
ricardinho, ronaldinhonun yedeği ünvanıyla geldi buraya,bunu oyunuyla göstermesi ve takımı yönetmesi gerektiğini düşünüyorum,rico ağırlığını koyarsa bu takım çok değişir |
geldigi günden beri iyi görünüyor ama herseyi zaman gösterecek takıma yararlı bir oyuncu beyaz dogduk siyah giyeriz kartal bu herseyden vazgeceriz |
Artık kendini toparlaması lazım Rico dün akşam sahanın en kötüsüydü taraftarın sabrı yaşıyor... |
Rico forvet hattının ardında oynayınca takıma fayda sağlıyor ama sanırım Tigana biraz şans vermek istemiyor NEDEN: Tigana bu takımı gençler üzerine kurmak istiyor Ricoda 30 yaşında ama şans verirse 30undan sonra 3 sene daha oynayabilecek bir adam kazanırız bence Tİgana Ricoya daha çok şans vermeli!!! |
Ricardinho dan cok sey bekliyordum Formasini bile aldim, ama su ana kadar pek varligini göremedim insallah ileride takima uyum saglar. |
Delgadodan daha iyi degil ama super bir oyuncu |
delgado-kleberson-koray-rico bu 4 lü birlikte oynayabilse ricoda rahtalar ofans gücümüzde en az 2 ye katlar |
bşraz oyuna agırlıgını koysa daha ıyı olck..rize macında kime pas verse dışarı attı...bnce braz da kndısı egoist olması lzım(buraq gibi) |
Ricardinho ne zaman Alex gibi tam forvet arkası oynarsa o zaman verimli olur.Tigana maç öncesi saha dizilişinde Ricardinho'yu forvet arkası gösteriyor olabilir ama Ricardinho maç anında pas alamadığı için sürekli geriye gelip,kaleden uzaklaşıyor.Bu da orta saha'da yanında ve arkasında oynayan arkadaşlarının kalitesizliğinden kaynaklanıyor.Ne S.Kurtuluş,ne M.Sedef,ne Fahri Ricardinho'ya düzgün pas aktaramıyor.Bu yüzden verimli olamıyor çok hücumda.Ricardinho'nun Ricardinho gibi oynaması için arkasında Kleberson-Koray ikilisi,soluna Delgado,sağına da Burak'ın konması gerek.O zaman görün siz Ricardinho'yu.Nobre'yi gol kralı yapar,kendisini de asist kralı... |
Türkiye`de Saat: 16:26 . |