![]() |
FEBE için opera (mutlaka izleyin! kopma garantili) |
çok iğrenç, hiç beğenmedim, eğer bizim taraftarlar bu sene de bu mantaliteyle giderse, neyse... |
çok farklı bir tarzda olmuş nakarat kısmı iyi |
valla abi ben koptum....stad da küfür olmasinda geri´si önemsiz |
abi cok güzel olmus |
abi bunu bana yollaya bilirmisin bilgisayara kayit etmet icin |
super guzel olmus |
bence gusel olmus ortam neresı acaba kazan mı? |
yakışmıo arkadaşlar bize başka klüplere sataşma küfür yok biz bu yıl kendi işimize bakacaz başkalarıyla ilgilenmeyecez |
ii degişik bişi... |
Fb 100.yil MarŞi |
artık geçelim bunları küfür olmasın |
febe de yapıo gese de yapıo bu tür şeyler.yapabilirler komik olmuş:) |
Alıntı:
|
hakkaten güzel olmuş ya tebrikler |
|
ya dilimie dolandı bu benim,bu hafta denizli maçında sölücekmişik galiba ii de olur hani:D:D:Dsitede baya izlendi böle giderse kanaldye çıkacaz gibi gelio:) |
o maç herhengi bir bjk maçında sötylenirse; zaten 1-2 yıldır yok esrardır, küfürdür iyice dağıtan bjk taraftar profiline hiç itimadım kalmaz... bu tür saçmalıkları gördükçe iyi oyun, başarı, uefa kupası hiçbir şey umurumda olmuyor, hiçbir şey bana zevk vermiyor ve ne yazık ki hiç ders almıyoruz, çok yazık... not: bu sözlerim forumdaki arkadaşlara değildir, siz işin eğlence, takılma kısmındasınız, bunu anlıyorum ama artık bjk taraftarının kendine bir bakması lazım, tamam zamanında çok hakkımız yendi ama küfür buna çare olamaz, daha çok antipati toplarız ve işin kötü tarafı bir bjk taraftarı olarak benim de antipatimi topluyorlar ve hiç aynaya bakmıyorlar... __________________ |
küfürsüz de olsun ya önemli olan küfür değil zaten çok güzel bir buluş bu yani bir opera parçasını tribüne taşımak hemde ritmi artıyo falan tam tribünlük bu hatta önce az bir grup söyler sonra bütün tribün sonra bütün stad falan süper olur küfürsüz olabilir yani. ben buraya bişiler yazdım demin ya nerede silindimi ne oldu |
eheueueh pacarotti montajlısıda yapılmış http://www.youtube.com/watch?v=lxVGsoSpz1o&NR ARkadaşlar bu ŞAAAMPİİİYOOON BEEEŞİKTAŞ diye söylenebilir. daha şık olur |
başta solo söyleyen arkadaş opera eğitimi almış,ses var adamda valla.. bu arada altta yazan yorumları okuduysanız fenerliler de videoyu sevdiklerini sölüyo,garip :confused: |
harika olmus ya ..bırakın bu centilmenlık ayaklarını yakısmıyo ayaklarını adamlar içip eglenıyolar cezamı werecek federasyon [kelıme edıtlenmıstır uyarıldı ] superrrrr |
Cok iyi olmus acaip begendim. |
çok acayip ama küfür olmasa daha iyi olurdu |
Böyle şeyleri tasvip etmiyorum ben.Bu mantaliteyi değişitirmemiz lazım.Sağa sola küfretmeyi bırakıp kendimizle uğraşmalı ve kendi takımımızı desteklemeliyiz.İnşallah yarın birgün bu küfür davasından puanımız silinmez. Ama itiraf ediyorum ki ben de güldüm ilk gördüğümde.Epey geyik olmuş.Ayrıca elemanın sesi mükemmel.Takdir ettim. |
beyler hiç yakışmıyo bizim gibi dünyanın 1 numarası olmuş taraftar topluluğuna böle küfürler |
arkadaslar duyduguma gore bunu soyleyen arkadas trt nin opera sanatçılarından biriymis!! ne diyelim agzına sağlık :D |
http://www.youtube.com/watch?v=0BMc5GoCUT4 buda mehmetcan yapımı |
bencede 10 numara olmuş ... |
mükemmel ötesi valla küfür olmasına karsı |
beyendim :D |
|
Konu incellenmek üzere kilitlenmiştir. |
Merhaba, Konu incelenmiş içeriği forum ahlakı ile bağdaşmadıgından değiştirilmiştir. Lütfen forumda bayanlar oldugunu düşünere konu açarsak sevinirim. Küfür bizler için son yol olmalı. Kısacası Gelen tepkiler incelenmiş ve Konu Kapatilmiştir. Bir daha bu konunun acilmamasi dileğiyle iyi sohbetler. |
Türkiye`de Saat: 09:27 . |