![]() |
Pis amerikan köpeğinin yaptığına bakın |
Kanı bozuk şerrefsizler :mad: |
fucking assholes.............:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: |
Allah belalarını versin it herifler |
Tamamda bu resimdeki çocukların babalarının hiçmi günahı yok , hatırlayın amerika bağdata girdiğinde bu çocuklar ve babaları saddamın heykeline terlik vuruyorlardı , sakın yanlış anlamayın ben saddama iyi demiyorum ama o terliği saddamın heykeline değilde amerikan askerlerine vursalardı bu duruma gelirlermiydi.Vatanını davul zurnayla düşmana teslim edersen bu durum kaçınılmaz olur , biz işin kolayını seçiyoruz (kahrolsun amerika) bunuda derken bir elimizde coca cola bir elimizde marlboro peki amerika nasıl kahrolacak , birde dönüp geçmişe bakmak lazım bu arapların osmanlıya yaptıklarını hatırlayın ve aşağıdaki ayet-i kerimeye dikkat..!!! Bir Ayet i Kerime يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez. Maide 51. Ayet |
serefsiz ibneler ya öldüresim geliyoooooo ibneleriii |
herkesten çok özür dilerim ama bu bir şerefsizliktir ya bu resmen hayvanlık allah belanızı versin artık |
Alıntı:
|
simdi ilerde bu cocuklar bu yazilani anlayinca nasil bir psikoloji ile büyüyecek ve genc delikanli olacaklar.. belkide bir sekilde yurdisina cikacak ve o askerin kizini becerecekler.. Ama umarim ikisi birlikte yapmazlar, zira sirayla yapmalari daha uzun sürer ve zaman uzadikca belki bu serefsiz cavus yaptigi hatayi anlayacak kadar zaman kazanir.. hic inanmiyorum ya, neyse.. |
gelde küfür etme şimdi.O çocuk büyüyüp terörist olunca,işte müslümanlar böyle oluyor diyolar.Allah belasını versin böle godoşların,ulan bushunda,seninde... töbe töbe.... |
Allah topunun belasını vesin:mad: |
o kartonda yazilanin aynisini ona yapasim geliyor.töbe töbe yaw, bu mübarek günde...... |
Alıntı:
|
bunu daha önce görmüştüm. ve amerikadan bir kez daha tiksindim. allah belalarını versin. kanla beslenen pislikler. |
Alıntı:
Avrupada yasayan HEMEN HEMEN bütün Müslümanlarin en az bir tane takdir ettikleri hiristiyan DOSTLARI ARKADASLARI yada ÖGRETMENLERI vardir.. Ki benim zürich var.. yani aslinda mesele kisiliksizlik karektersizlik meselesi, her dinde ve millette kani bozuk insanlar vardir ve olacaktir da.. hepsini kiniyorum.. yazdiklarim yanlis anlasilmasin.. dostcakalin.. |
******** adi aşaglık köpekler |
insanlıktan çıkmış hayvanlar bunlar |
onun bunun çocuuğu ******** it. ıraktakiler senn ananı becersin. köpek soyu |
tamam arkdslar herkestekı abd dusmanlıga katılıyorum ama bıraz asırıya kacıyo kendını tutamayanlarda var soyledıklerınız hepsıne katılıyorum ama forumun sevıyesı ıcın konu kapatıyorum http://img151.imageshack.us/img151/7420/lockedym3.gif |
Türkiye`de Saat: 06:35 . |