![]() |
Turkiyeeee MİLLİ TAKIM GERCEKTEN MUTHİŞ Bİ MAC OYNADII...GERCEKTEN TAKIM 15 SAYI GERIDEN GELIP MACI KAZANARAK BUYUKLUGUNU GOSTERDIII..:) :) SIRAA BREZILYA DAAA:) :) FUTBOLDA YENILDIK AMA BASKETTE YENICEZZZ |
Siyahla Neyaz Ortak Olmuş Kartalin Aşki Boyle Dogmuşş Gercekten iyi oyun ve sonucc SUPERR:) :) Ozellıkle ERSAN İLYASOVA muthiştii:) :cool: |
BeşiktAŞK :) :) Darısı Brezilya macınaa :) :) |
bence bu maçı izlemeyenler çok şey kaçırdı.. 16 sayı gerideyken maça asılmamız ve galip gelmemiz süperdi..özellikle ersan her geçen gün daha iyi oynuyor,potaya bu kadar rahat top sokabilen bi oyuncu daha yok,serbest atış yüzdesi de çok ii..inşallah salı günkü brezilya maçını da alırız..maç sonunda avustralyalı oyuncuların yüz ifadeleri görmeye değerdi :D |
fark 14 du ilk yari moralım bozuldu. dedım kapatim tvyi ama nedense izledım gene maci ve sonra geriden gelıp kazandik:D aynı basariyi brezilya karsisinda da gostermelıyız! |
Valla Hepsİ YÜreklerİnİ Koydu Ortaya Hepsİnİ Ayri Yari Tebrİk Etmek Lazim...... HerŞey İÇİn TeŞekÜrler 12 Dev Adam...... |
Alıntı:
|
en az yri finale geliriz |
basketbolla aram ıyı degıldır ve sevmemde ama brezılya macını ızleyecem |
BREZILYAYI yeneriz KESI gözüyle BAKIYOM |
Türkiye`de Saat: 22:23 . |