![]() |
Gecmis olsun ne diyelim... |
gerçekten çok şansız bir andı... kimse kendi kalesine gol atmak istemez... üzme tatlı canını toroman |
ben ibo nun kendi kalesine attığı gol gibi bir gol görmedim. heralde görmem artık. |
Alıntı:
üzüldüm ağlamasına ama yapacak bişi yok artık. ama hakkaten çok zor pozisyonda koray a rağmen golü attı. |
Yazık oldu şanssız ve talihsiz bir anda ibrahim kardeşimiz topu ağlarımıza gönderdi,uefa için önemli bir karşılaşmaydı bir an önce bunun telafi etmemiz gerekiyor bana göre..... |
Toraman´in Gözyaslari! Beşiktaş savunmasının başarılı ismi İbrahim Toraman, dünkü maçın en şanssız ismi oldu. Defansın göbeğinde görev yapan ve rakip atakları başarıyla önleyen Toraman, dakikalar 19'u gösterdiğinde çizgi üzerinden golü çıkardı. Aynı Toraman, daha bu pozisyonun üzerinden bir dakika geçmeden kendi kalesine gol attı. Genç yıldız, yükseklik kazanan topu uzaklaştırmak isterken kendi filelerine yolladı. İbrahim Toraman, pozisyon sonrası sinirinden ağladı. |
Her Futbolcunun basina gelebilecek bir olay! bence hic kendisini üzmesin! Ibrahim kac kere Besiktasi kurtardi. Her insan hata yapabilir! |
bence zaten suc ibo dan fazla koray da |
toraman için çok şanssız bir andı yapacak bişey yok sağlık olsun.Toramanı her zaman çok seviyoruz ileride kaptanımız olacak. |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |