![]() |
bence acil bir defans adami lazim ben bu defansa fazla guvenmiyorum cok pozisyon veriyoruz |
Çok çok kaliteli biri alınmayacaksa bence 6. yabancıya şuan gerekyok!Takımın gidişatına göre devre arasında alınabilir.Şuan savunmada Gökhan Zan-Koray ikilisi göbekte çok başarılılar.Baki'nin de yakın bir zamanda tribünlerimizin de biraz daha tahammüllü davranmasıyla iyi bir çizgiye geleceğini düşünüyorum.Sağda Toraman var zaten.Yedek savunmacılarda da Ali Tandoğan,Mustafa Doğan,Serdar Kurtuluş gibi iyi isimler var.Olağanüstü biri olmadığı sürece ben son dakikada birinin gelip takımın ahengini bozmasını istemem açıkçası! |
alin bi kazma daha .... |
luciano bize uzak olsun ya |
Kolpa Haber Luciano 3 ay sakat tigana kesinlikle böyle bi oyuncuyu istemez pascal olabilir ama sanmıyorum devre arası yapılıcak büyükbiihtimalle transfer |
pascal varken nereden çıktı luciano kazması. |
luaciano olmaz.... |
Ja birakin sunlari kardesim ja, Luciano bir kere aradigimiz oyuncu degil ve adam 3 ay sakat napcaz bunu:D |
az öne karakartal forum da yemen abi sordu luciona ne dersin diye alen de baliklama atlarim diye |
alen abi abul etmez ya böyle bi hata nasıl yapar bu adamın ne işi var bjk de eziklerin kovdugu adamın ne işi var bizde alen abi dalga geçmiştir kesin içinden gülüyordur :) |
Türkiye`de Saat: 11:43 . |