![]() |
bence mükemmel bişr transfer kesinse hayırlı olsun diyelim ne diyelim |
hepiniz hatirlarsiniz tigana ada da oynayan 1 fransizla anlasmisti |
bence videoyu görüp adama iyi veya kötü diyemeyiz, hatirlarsaniz boumsong gibi adama bi videosunu izledikten sonra kötü dediler... ama belli ki adamin boyu posu yerinde, sert oynamasini seviyor ve topu oyuna sokmasini da beceriyor... yasi ama 32 bundan biraz endiseleniyorum.. neyse hayirlisi neyse o olsun |
evet ya yasi 32 bu da ailton gibi olmasin... |
valla bu adam tecrubeli gibi ama ne kadar iyi tartısılır derim ben |
İKİNCİ BAŞKAN MURAT AKSU ANTRENMANI İZLEDİ Siyah-beyazlı kulübün İkinci Başkanı Murat Aksu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanı, menajer Ali Gültiken ile birlikte izledi. Teknik Direktör Tigana ile saha ortasında görüşen Aksu, UEFA Kupası'ndaki rakipleri Sofia hakkında Tigana'nın görüşlerini aldı. Bu arada siyah-beyazlı yönetim, olağanüstü bir durum olmadıkça yeni bir oyuncu almayacağını belirtti. Beşiktaş, çalışmalarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek. 28.08.2006 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
çok iyi bir trabsfer olacak bencede bu sene bizi kimse tutamayacak |
Alıntı:
ya bir haftadir gece gündüz haber bekliyorum hangi adam daha alinacak diye simdi bu haber... öffff... bence bi adam daha kesin sart.. |
zagoda geldiğinde yaşlıydı ve romadan geldi coğu kişi ağır demişti ama bu adam gelirse kleberson kesilmesi lazım cükü g.zan ve bu biraz ağır hava toplarında etkililer ve çok iyi olur klebersonun yerinede koray olabilir cünkü defansif yönü klebersondan daha iyi ve defansa yerden gelen toplarda yardımcı olur bu da hiç gol yemememiz anlamına gelir hava toplarında cygan zan yerde koray toraman da yardımcı olur cok iyi olur ama klebe yedek olur.BANA KLEBE Mİ KORAY MI DERSENİZ KLEBE DERİM AMA BJKNİN BAŞARISI İÇİN KORAY DAHA FAYDALI GİBİ GELİYO DEFANSİF YÖNÜNDEN DOLAYI klebede iyi oyun kuruyo hadi seçim yapa yapabilirsen |
bu adamı istiorm hem tecrubeli hem kaliteli |
Türkiye`de Saat: 09:04 . |