![]() |
Ahmet çakar rüyasında gördüyse kesin çıkar:D |
K.K: Ahmet hocam bence senin kıçın açıkta kalmış :D bittim buna ya:D :D :D |
ya saçı çıksın diye kazıtacaktı heralde bari iddaya gireyimde kazıtim dedi işte.Yoksa oda biliyor bizim şampiyon olacağımızı:D Bu kazım kanatta beni birgun oldurcek gulmekten ya.. |
Ya dün gece bir ara Kazım Kanat bir bomba daha patlatılacağını söyledi.isim vermedi....bilgisi olan var mı bu yeni yıldız dan |
vay be biz avrupadakinler bakamiyoruz... ama atv avurpa sali günü gösteriyo saat 8-9 filan.... yani herkes baksin bügün atv avrupaya... |
ahmet çakar'ın kafasında saç mı var yaw, neyi kazıtacak bu adam...:D :D |
kazım kanat çok iddialı açıklamalar yapıyor.ahmet çakar da sırf zıt görüş olsun diye tam aksini söylüyor.ama beşiktaş ilk 2'ye bile giremez sözüne katılmıyorum.en az 2.nci olacaktır.çünkü bu sene febenin 100. yılı sözkonusu.ne yapar eder bi şekilde olurlar şampiyon.ama biz bayağı zorlayacağız gibime geliyor.hele şu takım bir tam otursun... |
kazım kanat kesinlikle kazanır,yazık olcak ahmet çakarın saçlarına,ayrıca rüya yorumuna bayıldm:) |
ahmet çakar yine saçmaladı dün gece. bi lafına koptum top yuvarlak,hakem yuvarlak aynen böle dedi yarıldım ya |
Kesinlikle şampiyon Biz Olacağiz Ahmet çakarda Saçlarini Kazitmak Için Berberde Sirasini Almaya Baksin Heheheheehe |
Türkiye`de Saat: 17:12 . |