![]() |
Benim anlatımım nasıldı kimse onu söylemiyor;) |
zorda Olsa BİleĞİmİzİn Hakkiyla Kazandik Helal Olsun Mİllİlerİmİze Kupa Yolunda BaŞarilarrrrrr |
şans yine bizden yanaydı bugün,son 6 saniye 15 dakika sürdü,heyecandan bayılacaktım.. ama çektiğimiz heyecana değdi..bravo milli takımımıza 4 as oyuncusundan eksik kurulan bu yeni genç kadromuz daha çok işler yapacak..:cool: inşallah yunanistan'ı yener ve lider oluruz grupta |
ben son saniyelerde ayakta seyrettim, ama orda bit pozisyon vardi kaya pekere küfür etti brazilyan, ben küfürü burdan duydum, serefsiz, sanki biz ingilizce, portekizce anlamiyoruz, küfür ettigini anlamadik, acayip sinirlendim...neyse 3/§ SAHANE HADE DEVAM..... |
Alıntı:
|
6 saniye yaklaşık 10 dakikada bitti |
gercekten çok iyi maç oldu. ikinci yarıdaki o kadar top kaybına ragmen defansı çok iyi yapıp maçı kazandık. leandro barbosa nın son 6 saniyedeki serbest atışları atamaması ise tamamen tv basında o kadar dua etmemizin eseriydi sanıyorum :) artık geride tek rakip kaldı. şu kendini begenmiş yunanlılarında dersini verirsek çok avantajlı konuma geçicez. yalnız katarı da çok hafife almayalım. efes world cup-5 te az kalsın yeniyolardı bizi. uzatmada yendik. ama yarınki maçı rahat alırız inş. :) |
ben katar maçında "biz zor maçları devirdik,bunları da hallederiz" mantığıyla oynayıp yenilmelerinden korkuyorum.nitekim ibrahim de yok.ve tanjevic gençleri oynatacak hep.inşallah dediğim gibi olmaz... |
katara allah kerimde ben maçın tekrarında kronometreyi açtım.son 3 dakika-oyundaki- normal zamanın 9dakika 47 saniyesine denk gelio:Dama süper bi maçtı |
26 sayı atan Barbosa faul çizgisine gitti tam o sırada koç mola aldı. Bu oyuncu iki atışı kaçırınca 4 yıl öncesinin de rövanşını aldık. Tanjeviç, "1 dakika onun konsantrasyonunu kaybetmesi ve oyundan soğuması için uzun bir süreydi. Ben de bunu kullandım" dedi. koç farkı bu.... |
Türkiye`de Saat: 19:21 . |