![]() |
Çağdaş, İbrahim Toraman kavga etti Kayserispor maçı sonrası soyunma odasında kavga Tigana ve Tümer ile sınırlı kalmadı. İşte soyunma odasında yaşanan bir başka kavga; http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Kayserispor'un attığı golde hatalı olan Çağdaş ile İle İbrahim Toraman soyunma odasında birbirine girdi. Toraman'ın Çağdaş'a, "Her maç aynı golü yiyoruz. Kimseyi suçlamak istemiyorum ama her maç böyle gol yenmez" dedi. Çağdaş da bu söz üzerine İbrahim Toraman'a dönerek, "Sen işine bak. Artistik yapma" diye karşılık verdiği bu ikilinin de yumruklaşma aşamasına geldiği sızan haberler arasında. |
hmm ben inanmiorum böle bi olayin olduguna...yani ins olmamistir |
Bence böyle kavga demiyelim de atismalar normaldir. Macin stresinden kaynaklaniyor. Onlar unutmuslardir bile. |
toraman kimseyi suclamak istemiyorum diyo ama cagdasa söylüyo...ne kadar mantiksiz :) |
ya ne saçma olaylar olmuş gereksiz bence bu olay çünkü kayseri çok tahriklerde bulundu ondan oyuncularda gergindiler doğal olarak |
ya her takımda maç gerginliğinden olan şeyler şu sezon sonu bir gelsin o zaman Tigana iyi bir kadro kuracaktır arkadaşıyla kavga eden tatsızlık çıkartan bütün oyuncular kulüpten uzaklaştırılacaktır ! |
barismislar...kaptan tayfur bir araya getirmis...bjkhaber.net |
evet arkadaşlar adı geçen futbolcular barışmışlar. |
ben eger böle bisey olduysa bile yönetimin becetiksizligine bagliorum kac yildir bir takim ´havasi esmior neden cünkü her yil tamamen degisik bir besiktaskarsimizda oluor |
Çağdaş ve İbrahim Toraman barıştı Kayserispor maçından sonra soyunma odasında yumruk yumruğa kavga ettikleri öğrenilen İbrahim Toraman ile Çağdaş barıştı. http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Kaptan Tayfur ve takım arkadaşları iki futbolcuyu bir araya getirerek soğukluğu giderdi. Çağdaş ve İbrahim olay nedeniyle üzgün olduklarını belirtirken, 'Maçta yaşanan maçta kalır. Zaten bizim dargın olmamız mümkün değil. Yaşattığımız bu üzücü olay için özür dileriz' dediler. |
Türkiye`de Saat: 13:14 . |