![]() |
helal sana be beşiktaş taraftarı....alın abi alın...alın 2. yide alamayanlar için alın onlara verin :D |
20 bin sınırına gelecektir ancak takımın bu sezon ki başarısı gelecek sezon kombinenin bitmesini bile sağlayabilir ! |
bitmmemesi hata |
Olmasi Gereken Buydu Zaten Yillardir.. |
seneye inşallah stat biraz daha büyür 45 bin falan o zaman inanıyoru mtaraftar olarak 30 bin kombine alınır |
eziklerin stadı 50 bin diye biz de 50 bin yapmak zorunda değiliz,stadın atmosferi şu an mükemmel,ama bu takım büyük başarıları gelecek yıllara yayarsa bu stad yetmez bize |
burdan kadı koye kadar kombine alalım KOMBİNELER KADI DÖYE DAYANDI :D |
bu fiyatlara 16 bin satılmış az bile. |
kale arkası 100 milyon (100 ytl) abi istanbul da olsam hemen alırdım valla |
bence de çok ucuz fiyatlar,herkesin cebine göre yani,tek tek maçlara para vermek çok daha pahalıya geliyor,bi de bunun derbilerde bilet bulabilme sorunu var,davranın arkadaslar kombineye |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...bine16binhaber 16 Bininci Kombine Satıldı 29.08.2006 17:14 Bu sezon taraftarlarımızın büyük bir ilgi gösterdiği Kombine Kartlarımız’ın 16 binincisi de sahibini buldu. Kombine kart alan 16 bininci taraftarımız 23 yaşındaki Alper Atamer oldu... 29 Ağustos Salı akşamı 16 bininci Kombine Kartımız 23 yaşındaki taraftarımız Alper Atamer tarafından satın alındı. Kapalı Alt Kombine Kartın sahibi olan Atamer, Kulübümüz tarafından 16 bininci kombine kart sahibine verilecek sürpriz ödüle de kavuştu. Alper Atamer, Futbol Takımımız’ın yurt içinde oynayacağı bir deplasman maçına Siyah Beyazlılarımız’la birlikte gidecek. 16 bininci şanslı taraftarın kendisi olduğuna şaşırdığını söyleyen Alper Atamer, “Bu sezon çok iyi bir kadro kurduk. Delgado ve Ricardinho gibi çok önemli yıldızlarımız var ve özlediğimiz başarılara bu sezon imza atacağımıza inanıyorum. Gönül verdiğim futbolcularla birlikte bir deplasman maçına gidecek olmam da benim için inanılmaz bir duygu” diye konuştu. |
20 bini bulamamicaz galıba... |
Hiç belli olmaz daha 3 gün önce 15bininciyi sattılar eğer şu ailton belasından kurtulup süper bir defans daha gelirse 20 bin imkansız değil |
konbıne 20 bıni bulursa cok guzel olur |
ben 1.-2.-3.-4. ve 5. yide aldırıyorum arkadaşıma 5 kişi olduk hepsi sağolsun dinlediler beni akıllı bi seçim yaptılar aldık kombineleri. yeni açık, orta kat, numaralıya yakın yerdeyiz. |
helguera gelirse 20 bin garantidir |
şu 16.kombineyi alan adamdaki şansa bakın.. futbolcularla beraber gidecek deplasman maçına |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |