![]() |
gidip eski daha ucuz top ve formadan |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=15binincikombine 15 Bininci Kombine Satıldı 24.08.2006 11:09 Bu sezon taraftarlarımızın büyük bir ilgi gösterdiği Kombine Kartlarımızın 15 binincisi de sahibini buldu. 15 bininci kombineyi 26 yaşındaki İstanbullu taraftarımız Hamdi Uğur satın aldı. Yeni sezonda Şampiyonluğa inanan Siyah-Beyazlı taraftarlarımızın Kombine Kartlarımıza olan ilgisi sürüyor. Kulübümüz, ilk hedef olarak belirlediği 15 bin kombineyi sattı; hedef 20 bin... 23 Ağustos Çarşamba akşamı 15 bininci Kombine Kartımız İstabullu 26 yaşındaki taraftaramız Hamdi Uğur tarafından satın alındı. Yeni Açık Kombine Kartın sahibi olan Uğur’a hediye olarak futbol topu ve forma verilecek. Hamdi Uğur ayrıca, yanında bir kişiyle birlikte Takımımız’ın idmanını izleyerek hediye olarak verilen top ile formayı oyuncularımıza bizzat imzalatabilecek. 15 bininci Kombine Kartı satın almanın sevincini yaşayan Uğur, yaşananlara çok şaşırdığını söyleyerek, “Benim için unutulmaz bir anı olacak. Beni asıl sevindiren, Kulübümüz’ün 15 bininci kombine sahibine yapacağı sürprizler. Verilen hediye futbol topu ve formanın yanısıra Takımımız’ın idmanını izleyecek ve futbolcularla tanışacak olmam beni daha çok sevindiriyor. Takımımız sezona çok iyi başladı. Taraftar olarak bizler de yeni sezondan çok umutluyuz. Umarım bu seneyi Şampiyon olarak tamamlarız. Taraftarlarımızın daha çok kombine alması ve satışın hedeflenen 20 bine ulaşılmasını dilerim” diye konuştu. Her Bininci Kombine Sahibine Sürpriz Hediyeler Bundan sonra her bininci kişiye (16 bininci, 17 bininci, 18 bininci…) yine sürpriz hediyeler verilecek. Bu hediyelerin neler olduğu ise bu rakamlara yaklaşıldıkça açıklanacak. Yeni Açık tribünden de alsa, VIP'ten de alsa her Kombine Kart sahibinin şansı eşit olacak. Kombine Kart sayısı arttıkça hediyeler de büyüyecek. (Not: Belirtilen kampanyadan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş çalışanları ile bunların birinci dereceden akrabaları yararlanamayacaktır.) http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9963 |
arkadaslar yeni açık eski açık gruplasmayalım:) maçlardan önce buluşalım en azından kazanın oralarda, benim kombinem de yeni açık, bu hafta forumdan baya arkadasımızla birlikte olucaz insallah yeni açıkta |
15 Bininci Kombine Satıldı 24.08.2006 11:09 Bu sezon taraftarlarımızın büyük bir ilgi gösterdiği Kombine Kartlarımızın 15 binincisi de sahibini buldu. 15 bininci kombineyi 26 yaşındaki İstanbullu taraftarımız Hamdi Uğur satın aldı. Yeni sezonda Şampiyonluğa inanan Siyah-Beyazlı taraftarlarımızın Kombine Kartlarımıza olan ilgisi sürüyor. Kulübümüz, ilk hedef olarak belirlediği 15 bin kombineyi sattı; hedef 20 bin... 23 Ağustos Çarşamba akşamı 15 bininci Kombine Kartımız İstanbullu 26 yaşındaki taraftaramız Hamdi Uğur tarafından satın alındı. Yeni Açık Kombine Kartın sahibi olan Uğur’a hediye olarak futbol topu ve forma verilecek. Hamdi Uğur ayrıca, yanında bir kişiyle birlikte Takımımız’ın idmanını izleyerek hediye olarak verilen top ile formayı oyuncularımıza bizzat imzalatabilecek. 15 bininci Kombine Kartı satın almanın sevincini yaşayan Uğur, yaşananlara çok şaşırdığını söyleyerek, “Benim için unutulmaz bir anı olacak. Beni asıl sevindiren, Kulübümüz’ün 15 bininci kombine sahibine yapacağı sürprizler. Verilen hediye futbol topu ve formanın yanısıra Takımımız’ın idmanını izleyecek ve futbolcularla tanışacak olmam beni daha çok sevindiriyor. Takımımız sezona çok iyi başladı. Taraftar olarak bizler de yeni sezondan çok umutluyuz. Umarım bu seneyi Şampiyon olarak tamamlarız. Taraftarlarımızın daha çok kombine alması ve satışın hedeflenen 20 bine ulaşılmasını dilerim” diye konuştu. Her Bininci Kombine Sahibine Sürpriz Hediyeler Bundan sonra her bininci kişiye (16 bininci, 17 bininci, 18 bininci…) yine sürpriz hediyeler verilecek. Bu hediyelerin neler olduğu ise bu rakamlara yaklaşıldıkça açıklanacak. Yeni Açık tribünden de alsa, VIP'ten de alsa her Kombine Kart sahibinin şansı eşit olacak. Kombine Kart sayısı arttıkça hediyeler de büyüyecek. (Not: Belirtilen kampanyadan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş çalışanları ile bunların birinci dereceden akrabaları yararlanamayacaktır.) http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9963 |
Hadİ Hayirli UĞurlu Olsun..... O Taraftarida Kiskanmamamk Elde DeĞİl |
vay bea ne güzel daha çok kişi alır inşallah |
arkadaştaki şansa bak beeaa. takım iyi yolda sırada 20 bin hedefi var hadi hayırlısı. |
ama bizde aldık ya kıskandım şimdi renkdaşımı keşke biraz daha mı bekleseydim diyorum... |
nice 15 binlere inş..seneye bu hedef 25 bin olmalı.. |
bu sezon 20 bin olursa ve eğer bu takım bu sene allah nasip eder şampyon olursa ki olacak seneye 25 binden aşşağıya olmaz ! |
Türkiye`de Saat: 21:23 . |