![]() |
gokhani 5 milyonun altinda satarsalar yonetimin ........ |
Gökhan şu an hiçbir yere gidemez. bizim ona ihtiyacımız var şu an hatta yanına daha adam bakıyoruz. hem bir gün giderse bile 8 milyon eurodan aşağı olmaz... |
Gökhan gibi adam bulmakta zorlanırız. zaten yönetim ve tigana onu bırakmaz. |
Arkadaşlar eğer doğruysa bizim için gerçekten de gurur verici bi durum.Şu anda Gökhan Türkiye'deki en iyi stoperlerden biri ona ihtiyacımız var.Ama hakkında en hayırlısı olsun tabi giderken bize de epeyce bi para kazandıracağını umarım... |
Gokhan Zan kaliteli bir oyuncu fakat Arsenalin istemesi bana biraz yalan gibi geliyor... |
fizik olarak iyi |
tebrikler gokhana bu genc yasta bu kadar durust ve akilli davranisa helal olsun diyorum. umarim Besiktasta cok basarili olur, ayrica arsenal ,barcelona, chelsea gibi buyuk takimlarda da oynamasini isterim. tabiki bu kulubler ona talip olursa transfer miktari da 3 katlar yaklasik 10 - 15 mil. euro eder. |
kolpa geçiniz su an ne arsenalin defansa ihtiyacı var ne gökhan arsenal gibi bir takımın yükünü çekebilir belki 3 sene sonra falan başarılı olabilir su an kolpadan başka bişey deildir |
walla cocuga helal olsun formunun zirvesine cıkarken arsenal gördü gökhanı we hemen atıldı iş başına ama gitmesinden yana değilim ben beşiktaşa bu sezon çok yararı olacak bu cocugun |
[quote=siyahın_zindan;108671] Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sorum sadece sana degildi, BJK defansini elestiren her kisiyeydi. Ben de Arsenal'in Gokhan'i hemen transfer etmek istedigine inanmiyorum, ama biliyorsun ki Arsenal ve Ajax gibi kuluplerin scoutlari cok iyi calisir ve Gokhan Zan'in onlarin gozune girmesi bile buyuk bir basaridir, belki sonradan yetersiz gozukur o ayri. Gokhan Zan sadece Denizli macinda degil, son 1.5 sene oynadigi maclarin neredeyse tamaminda cok iyi oynuyordu, simdi Koray ile birlikte savunma oturunca daha da basarili gozukuyor. |
Alıntı:
İbrahim Akın'a Arsenal kancasıÜnlü İngiliz ekibi Arsenal’in Beşiktaş'ın genç yıldızı İbrahim Akın'ı uzun süredir yakından takip ettiği ve renklerine bağlama konusunda son derece ciddi olduğu ortaya çıktı. 09 Aralık 2005 10:02 http://image.haber7.com/haber/21318.jpg Beşiktaş’ın 2004-2005 sezonunda renklerine bağladığı İbrahim Akın’ın başına talih kuşu kondu... İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal’in genç yıldızı uzun süredir yakından takip ettiği ve renklerine bağlama konusunda son derece ciddi olduğu ortaya çıktı. İbrahim Akın için Ada temsilcisinin maddi anlamda her türlü fedakarlığı yapabileceği bildirilirken, yetkili menacerlerin de Beşiktaş’ın Galatasaray ve Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig müsabakalarını çıplak gözle izleyeceğinin altı çizildi. Sözleşmesi sürüyor Menacerlerin bu iki kritik sınavdan sonra teknik heyete ve yönetime detaylı bir rapor sunacağı vurgulandı. Daha sonra ise Arsenal Kulübü’nün İbrahim Akın konusunda son kararını vereceği ve belirlenecek idarecilerin Türkiye’ye bir kez daha gelerek, Beşiktaş yönetimiyle masaya oturacağı ifade edildi. Siyah-Beyazlı takım ile 3 yıllık sözleşmesi daha bulunan başarılı futbolcunun Avrupa’nın üst düzey ekiplerinden gelebilecek önerilere sıcak baktığı belirtilirken, yönetimin tavrı merak konusu. Bu habere inanıyorsan beğenmediğin İbrahim Akın'ı da o scouterlar izleyip beğenmişti.Buna ne diyeceksin bakalım???Üstelik bu haber G.Zan'daki gibi kolpa değil.Geçen sene BJK-Trabzon maçında LigTv muhabiri Ömer Güvenç Arsenal antrenörü ile röportaj yapmış ve antrenör James Thorpon İ.Akın'ı 2 aydır takip ettiklerini ve Wenger'in kendisini İ.Akın için bu maça gönderdiğini söylemişti. |
Ibrahim Akin'in sonu ne oldu peki? |
Alıntı:
|
Boyle giderse nereye gidecegi belli, ama neyse. Artik Ibrahim'in ne oldugunu herkes biliyor, onu koruyan tek sen kalmissin koca forumda, artik birsey soylemeye gerek yok. Insallah bu aksam oynar, patlamasini yapar ve Nobre ve Gokhan'dan yoksul takimin yukunu ceker, hem Besiktas hem de kendisine cok faydali olur bu. Gokhan Zan ise her zaman karakterinin ne kadar duzgun oldugunu gosterdi, yeteneklerini zaten herkes biliyor. Tek eksikligi fazla sakatlanmasi ve bu cok uzun boylu oldugundan kaynaklaniyor, kendini ikili mucadelelerde koruyamiyor, ama onu tecrubeyle cozer. Insallah ikisi de Arsenal formasi altinda bir gun beraber oynar, biz de gururlaniriz taraftar olarak.:) |
Alıntı:
|
Ibrahim Akin'in olumsuz haberlerini herkes biliyor, bu performansinin nasil dustugunu de herkes biliyor, gecen haftaki olay ise bardagi tasiran son damla olabilirdi. Istersen forumda biraz gez ve Ibrahim Akin hakkindaki yorumlari oku, sen de anlarsin neler yaptigini. |
Alıntı:
|
Ya arkadaşlar gerilmeyin. Kadromuzdaki tüm oyuncular adam gibi adamdır. Zaten olmayanların yönetim ve Tigana icabına bakar. Ayrıca gencecik çocuklar bunlar. Emeklerine saygı duyalım. Özgüvenleri yerine geldiğinde hepsi Avrupa'da oynayabilecek kalitede adamlar. Umarız bizi hayal kırıklığına uğratmazlar. |
Alıntı:
Herkes gormus, bir sen gormemissin nedense, mac topigine bakarsan herseyi anlarsin... |
akadaşlar gökhan zanın bu sene olgunlaşma , pişme yılı... önümüzdeki sene gökhan süper olacak. benden söylemesi... |
bende pek sewmiorum i.akını ..bi kere takımı gol atınca sewinmeyen bi adam kalmamalı aslında takımda ... |
İbrahim Akın dan sonrada Gökhan mı ? |
Takimi Bu Şekİde SÖzlerle Yipratmayalim. İbrahİm Akin Delgadonun AttiĞi Gole Sevİnmeme Gİbİ Bİr Durumu Yok... O KaÇirdiĞi Gollere ÜzÜldÜ. Bunu Da Tvde SÖyledİ .. Hatta Delgadoya Golden Sonra Sarildim Dedİ. LÜtfen Takimi Yipratmayalim.. İbrahİm Akin BeŞİktaŞin En BÜyÜk GolcÜsÜ Olacak Unutmayin... |
satarsak hata ederiz . bence kalmalı. |
haber de basta antepten alındı dıyo ama bız gokhanı dardanelden aldık dıye bılıyorum ..... |
dardanelden geldi bi sene kiralik antepte oynadi... |
çok iyi bir futbolcu kapı gibi defans |
Türkiye`de Saat: 22:34 . |