![]() |
gokhani 5 milyonun altinda satarsalar yonetimin ........ |
Gökhan şu an hiçbir yere gidemez. bizim ona ihtiyacımız var şu an hatta yanına daha adam bakıyoruz. hem bir gün giderse bile 8 milyon eurodan aşağı olmaz... |
Gökhan gibi adam bulmakta zorlanırız. zaten yönetim ve tigana onu bırakmaz. |
Arkadaşlar eğer doğruysa bizim için gerçekten de gurur verici bi durum.Şu anda Gökhan Türkiye'deki en iyi stoperlerden biri ona ihtiyacımız var.Ama hakkında en hayırlısı olsun tabi giderken bize de epeyce bi para kazandıracağını umarım... |
Gokhan Zan kaliteli bir oyuncu fakat Arsenalin istemesi bana biraz yalan gibi geliyor... |
fizik olarak iyi |
tebrikler gokhana bu genc yasta bu kadar durust ve akilli davranisa helal olsun diyorum. umarim Besiktasta cok basarili olur, ayrica arsenal ,barcelona, chelsea gibi buyuk takimlarda da oynamasini isterim. tabiki bu kulubler ona talip olursa transfer miktari da 3 katlar yaklasik 10 - 15 mil. euro eder. |
kolpa geçiniz su an ne arsenalin defansa ihtiyacı var ne gökhan arsenal gibi bir takımın yükünü çekebilir belki 3 sene sonra falan başarılı olabilir su an kolpadan başka bişey deildir |
walla cocuga helal olsun formunun zirvesine cıkarken arsenal gördü gökhanı we hemen atıldı iş başına ama gitmesinden yana değilim ben beşiktaşa bu sezon çok yararı olacak bu cocugun |
[quote=siyahın_zindan;108671] Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:24 . |