![]() |
ben şimdiden eğer bi türk takımla eşleşirsek ne kötü olur onu düşünüyorum yani final oynasak ii olur ama şididen biri elenmese diyorum ülkenin adı ve puanı açısından. |
arkadaslar bıraz mantıkl olursak bız serı bası bı takımız ajax basel gıbı takımlarda oyle nasıl eslesmeyı dusunuyosunuz acaba |
Kim Çıkarsa Çıksın uefa kupasında final oynamak istiyosak kazanmak zorundayız |
inş..eleme de kolay rakip gelir..elemelerden dili yanmış bir takım olarak çok dikkatli olmamız lazım..ama kartalım inş.bu sene en az yarı final oynayacak..seneye de bu kupa bizimdir.. |
Keşke İsrailli bir rakip çıksa dünyaya savaş protestosu nasıl yapılır ne gibi ğpankartlar açılır güzel bir ders versek. Beşiktaş Taraftarı olarak. |
arkadaşlar bu takımların hepsi muhtemel rakibimiz değil ayrıca 2 torba var bunların bir kısmı 1. torbda bizimle birlikte diğerleri bizim rakibimiz ama hangileri olduğunu tek tek bilmiyorum Chornomorets diye bir takım var adı hoşuma gitti kronometreler gibi :D |
kura çekimini hangi kanal verecek bilen varmı? |
Alıntı:
|
İşte Rakiplerimiz Soldakiler seri başı takımlar sağdakiler de muhtemel rakipler. En ciddisi cksa Sofia görünüyor. Mleda Boleslav da muhtemel rakipler arasında. Group 5: Seeded--------------------------Unseeded Sevilla FC (ENG)-----------------PFC CSKA Sofia (BUL) Olympique de Marseille (FRA)-----Vitória FC (POR) Besiktas JK (TUR)----------------Atromitos FC (GRE) SC Heerenveen (NED)------------FK Mladá Boleslav (CZE) Grasshopper-Club (SUI)----------Åtvidabergs FF (SWE) |
|
Türkiye`de Saat: 09:12 . |