![]() |
hayırlısı olsun inş. |
İçimden bir ses Atvidaberg çıkacak diyor.Çok da farketmez zaten başarılı olacaz diyorsak hepsini rahat rahat elemeliyiz.Yalnız Kayseri ve Trabzon'un işi epey zor.İnşallah kötünün iyisini çekerler.Bu arada eğer Salzburg veya Nancy'yi çekerse FB bu futbolla elenebilir. |
Basel Ciksin |
torbaya bakmamışım bence 5 takımda farketmez ama atromitos çıksın |
delgado için yonja.comda grup olusturduk arkadslar delgado için yonja.comda grup olusturduk eklemek istersennizz yonja.coma üye iseniz all_sweet00@yahoo.com.tr adresini yazıp ekleyebilirsiniz:cool: |
evet ark.. muhtemel rakipler söyle: PFC CSKA Sofia(Bulgaristan): Dinamo tirana ve kula takimlarini ellemis..gecen sezon 2 olmuslar Vitoria FC (Portekiz): 10 avrupa macina cikiyor ve gecen sezon 8. olmuslar Atromitis(Yunanistan): Ligde ilk macalrini berbaer oynamislar 2-2 kendi evlerinde.. ilk kez avrupa ya katiliyorlar Mlade boleslav(Cek): avrupa dört mac yapmislar.. ligde dört mactan 3 galibiyet 1 berbaerlik almislar 2.siradalar Ativeberg(isvec): avrupa da 6 maci var... bence en zayif takim atromidis mi neyse gerci bize göre hepsi zayif...hehlade cska sofia ve vitoria iyi takimlar...ama dedim gibi hic biri bize kafa tutamaz.... kim gelirse gelsin kesin elleriz diyorum |
Kim Olursa Olsun Bu Takim En Az Yari Final Yapar Diom Ben |
arkadaşlar kimse şu çıksın bu çıksın demesin eğer takım ruhuyla oynarsa bizimkiler isterse tottenham çıksın ne farkeder!! |
Alıntı:
aynen katılıorum... :D:D ya biz cok gaddarmıyız nee... :D:D |
molde fk OLCAK RAKIPimii |
Türkiye`de Saat: 09:00 . |