![]() |
kleberson kötü diyenleri anlayamıyorum bence şu an olmazsa olmaz konya maçındada belki sahadaki en akıllı heraketleri yapan futbolcuydu sağlam oynuyor adam bence çok yararlı bende bi yuere gitmesin hatta sözleşmesi uzasın sonsuza kadar. |
bence kleb gitmesin şimdi kendi ekolunden adamlarda geldi faydası artabilir. ayrıca bole bir ismi zaten zor aldık bole kolay yollamamız kotu olur. sadece biraz daha kendi performansını arttırabilir.oyunda pek sorumluluk almıyor cunku .. |
hata olur gitmesi |
sene ye belki ama bu dakkadan sonra hiç bir yere gidemez ! |
Alıntı:
ÜStelik Tam Istedigimiz Kadroyu Kurmusken... Arkadaslar Gitsin Diyen Arkadaslar Lütfen Sacmalamayın.. O Bizim Simgemiz Oldu Artık..! |
abi kleberson giderse eziklere frikikleri kim atacak? :):) tamam belki önliberoda adamlara iyi basamıyor olabilir..korkak giriyor ama oyunu geriden kurmada ve tek paslarda harika bu adamı bu yüzden bırakamayız bence |
Beşiktaş orta alanının belkemiği Kleberson, takımdan ayrılmak istediği yönünde çıkan haberleri sert bir dille yalanladı Kartal’da mutlu Beşiktaş’a Manchester United takımından transfer olan ve ikinci sezonunda da başarılı oyunuyla takımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Kleberson, hakkında çıkan takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri yalanladı. Siyah-Beyazlı ekipte çok mutlu olduğunun altını çizen Brezilyalı oyuncu, “Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Ayrılmak gibi bir düşüncem kesinlikle olmadı. Hatta Ocak ayında sözleşmemi uzatmayı düşünüyorum” şeklinde konuşarak Siyah-Beyazlılar’ın yüreğine su serpti. Şampiyonluk heyecanı İki sezondur oynadığı istikrarlı futbolla hem taraftarın, hem de teknik heyetin beğenisini kazanan Kleberson, takıma yeni katılan isimlerin gelişinde de rol oynadığını söyledi. Beşiktaş’ı çok sevdiğini dile getiren yıldız oyuncu, “Burayı çok seviyorum. Hatta Ricardinho ve transferde adı geçen diğer oyuncuların bize katılması için çok çaba sarf ettim. Dünya Kupası’nın ardından özlem duyduğum şampiyonluk kupasını, Beşiktaş forması altında kaldırmak istiyorum” diyerek söylentilere nokta koydu. (Fanatik) |
Türkiye`de Saat: 06:24 . |