![]() |
kleberson birazda sağ iç de denenmeli. ön liberoyada onun yerine biri alınmalı. biraz daha serbest oynayabilmeli. |
Alıntı:
Ben katilmiyorum, Kleberson hayati boyunca hep onlibero oynadi, Brezilya Milli takiminda da onlibero oynadi, sag kanat falan oynadigi hikaye, herifin biri atmis ortaya iste herkes takip ediyor. Ayrica Kleberson'un fazla zorlanmamasi icin yaninda Ibrahim, Delgado ve Burak gibi mucadele eden adam oynuyor ve backlerimiz stoperden olusuyor, Kleberson olmasa bu takimda ileriye dogru durust top cikmaz! Simdi Ricardinho geldi takima, belki cift onliberoya donmek dogru olabilir, o zaman bir mucadeleci bir onlibero gerekebilir, ama Kleberson'u bu bolgeden kesip yerine Saidou gibi gereksiz bir adam almak intihar olur Besiktas icin. |
Alıntı:
|
gitsin bence, eski formuyla hic alakasi yok zaten, + kendi mevkisinde oynatilmiyor . |
Alıntı:
|
klebersonun gideceğine inanmıyorum,göndermezler zaten.Takımdaki bu ahengi bozmamak amacıyla en azından.Klebersonun çok da kötü oynadığına inanmıyorum ayrıca, bu klebersondan neler beklendiği ile ilgili benceadam iyi pas yapıyor oyunu iyi açıyor takımı rahatlatıyor, sadece skorer değil, onu da forvetlerimiz kapatsın demek istiyorum ama nobre,gökhan,2 gol atmasına rağmen bobo:) neyse umarım daha iyi olurlar |
Bu saatten sonra göndermek yanlış olur. Transferin sezonunun bitimine yalnızca 5 gün kalmış. Yerini dolduramayız bence... Ama sezon sonunda bu seneki performansına da bakarak son karar verilir. Şimdi defansa Popescu tarzında bir adam aldık mı zaten Koray önliberoya geçer ve Kleberson da daha rahat oynayabilir...Ama gerçekten de Kleberson kendini biran önce toparlamalı. |
Alıntı:
|
bence son maçta çok ii oynadı. sorumluluk aldı. atakları kesti. taktik faul yaptı. sıkıştıımız anda defanstan toplar çıkardı. kesinlikle gitmemeli. ancak onun yerine mavuba gelecekse gitsin. ama gitmesini kesinlikle istemiom. brezilyaya gidipte naapcak. takımın yarısı güney amerika zaten. |
keleberson gibi adam türkiye liginde yok.adam eziklerin appiah sina on ceker.adam top dagitmayi biliyor,devansi rahatlata biliyor,belki okadar göze batmiyor.ama onu iyice izledinizmi nekadar cok faydasi oldugunu görebilirsiniz.adam cok basit oynamayi seviyor.defansa iyi bir yabanci alip koray´i yanina koyarsak hem onun yükü hafifler,hemde bize kimse gol atamaz. .......................Runye...................... . toroman...zan...yeni tr......üzülmez......... ........kleberson......koray................... burak..........ricardinho........delgado......... ......................nobre....................... . bu sistemle bizi kimse tutamaz:);) |
Türkiye`de Saat: 19:00 . |