![]() |
umarım güzel kariyerli bir topçu alır |
ya defansız bir ortasaha oyuncusu olacak yada stoper alackalar direk ancak bildiğim bişey yönetim mavuba yı milangazın sponsorluğunda almak istiyor bordeaux ise 6 milyon euro istiyordu nasıl olur bilmiyorum stopere gelince adını hiç bilmiyorum ! |
defansı toparlayacak biri olur inşallah |
Sizce stoper mi lazim yada önlibero mu,hangisi daha faydali olabilir?? |
adam gıbı bır transfer olsunda ne olursa olsun defansa alınsın tabıkıde |
arkdaşlar mavubayı bence boşuna beklemeyelim m.aksu mavubayı alamaz bordeaux bu sezon ş.liginde ve tur atlama şanslarıda var ancak bizimde defansif ortasaha yani mavuba gibi ön liberomuz olsa stoper veya defans almaya gerek kalmaz ! |
Ön libero alsınlar bence Kleberson bu işi yapamıcak gibi.Fahrinin de defansif yönü zayıf stoper e bence fazla gerek yok.Ya da sol kanat alsınlar. |
Beyler Mavuba cok pahali bir oyuncu. ama burda bir defans oyuncusundan bahsediliyor. mavuba o zaman degildir. |
bir yandan defansı bu saatte sonra bozmaya gerek yok diyorum diğer yandan da şüphelerim yok değil,ön libero gelse klebersonu mu kesecek,buna gerek yok bence,Beşiktaşımız için hayırlısı neyse o olsun top tiganada |
Alıntı:
|
mert Delgado Burak Rico Kleberson Fahri(koray) Toraman - Mavuba - G.zan - Tandogan(günes) Cordoba:) (runje) |
mert - Delgado Rico - Kleberson - Burak Mavuba Toraman(Aydin) - Koray - G.zan(Baki) - Tandogan(günes) Cordoba:) (runje) |
mert Delgado - Burak Rico - Kleberson - Tandogan Mavuba (Fahri) Koray(Aydin) - G.zan(Baki) - Toraman(Ali Günes) Cordoba:) (runje) |
Mavuba ilac gibi gelecek.. onu anlatmaya cabaladim.. üc kadroyu da dikkatle inceleyin lütfen.. özellikle BJK4EVER kardesimin yorumu beni mutlu eder.. dostcakalin.. |
Beşiktaş'ta jet harekat Kartal'da Konyaspor galibiyetinin sevinci yaşanırken 2. Başkan Murat Aksu, yabancı bir yıldızla görüşmek üzere Fransa'ya gitti.. Kim olduğu belirsiz Beşiktaş transfere doymuyor... Konya galibiyetiyle büyük bir sevinç yaşayan Siyah-Beyazlılar'da 2'nci Başkan Murat Aksu'nun ismi sır gibi saklanan yabancı bir oyuncu için Fransa'ya gittiği öğrenildi. Tigana onay verdi Tigana'nın isteği üzerine yapılacak olan bu transferde Newcastle'li Bomsong ve Arsenal'li Fransız stoper Pascal Cygan'ın isimleri ön plana çıktı. Bu transferin her an gerçekleşmesi bekleniyor. |
mavubo çok zor gerçekten ama olursa mükemmel olur,tam Beşiktaşın aradığı tipte bir oyuncu,hadi Murat Aksu bu takım için çok uğraştı bu sezon ,son transfer bombasını da patlatırsa süper olur,teşekkürler murat aksu |
Alıntı:
|
Alıntı:
denenmeli bence birileri bAKIDEN DAHA IYI OLACAKLARI KESIN.. |
vallah bilmem alsin ama ii olani alsin :D |
runje toraman zan koray baki(deli) koray yabancı(burak) kleb ricardinho delgado mert |
Alex Alex Alex!!! 4-1-2-1-2 Runje İ.Toraman-----G.Zan-----Alex-----İ.Üzülmez Koray Kleberson-----Ricardinho Delgado Burak-----Nobre 4-2-3-1 Runje İ.Toraman-----G.Zan-----Alex-----İ.Üzülmez Koray-----Kleberson Burak-----Delgado-----Ricardinho Nobre |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yabancı oyuncuya gelice. ben popescu tarzı bir defans oyuncusundan yana kullanılması taraftarıyım aslında. çünkü koray, kleberson ve fahri önlibero oynayabilirler ama defansta fazla alternatifimiz yok. aslında edmilson gibi hem stoper hem de önliberoda 10 numara oynayabilen bir adam bulsak o zaman süper olur. saolasın |
Mavubanin Websitesi http://www.rio-mavuba.com/ |
Alıntı:
Stoper sorunumuz olmaz, Gökhanzan, toraman ve Koray ve yedekleri Baki Mercimek(aslinda stoper özellikleri var) Bakiden de solbek olmayacak anlasildi bari ZAN in yedegi olsun yada ZAN la yanyana denensin ama solbek olmayacak o baki kardesimden.. cok iyi niyetli birseyler yapmaya cabaliyor süphem yok ama kapasite meselesi . SOLBEK de olmaz .. olmaz .. olmaz.. Yüce Allahim insallah yanilirim.. Utandir beni Allahim Bu Baki kardesimizden iyi yada mükemmel degil normal bir solbek yarat raziyim.. dostcakalin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Runje İ.Toraman-----G.Zan-----Edmilson-----İ.Üzülmez Koray Kleberson-----Ricardinho Delgado Burak-----Nobre Bu 11 ve taktik en idealidir. senin de katılacağına inanıyorum. Koray ön libero da Kleberson sağ içte (daha rahat bir bölgede). Edmilson da defansın patronu gerekirse ön liberoda da oynar... |
------------runje---------- --toraman---zan---yabancı---deli-- -----------koray---kleb------- ---burak------------ricardinho--- ------------delgado------- ----------mert------ |
Alıntı:
|
allah korusunda aklıma geliyo paylaşıyım dedim fikrimi.bizim bu yonetim gidipte lucianoyu almasın ezikler feshetmiş sözleşmesini giderler stoper diye getirirle allahın çıkmasını zaten yeterince var. |
Alıntı:
|
aman aman Allah korusun yaaa, Alıntı:
|
Yarın karar veriliyor Son olarak Ricardinho’yu renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, 6. yabancı için karar yarın veriliyor. Tigana’nın ısrarla istediği Boumsong’un gelmek istememesi, ardından Edmilson’un yüksek maliyeti nedeniyle rotayı Arsenalli oyuncu Pascal Cygan’a çeviren Kara Kartal’da, karar yarın verilecek. Yönetimin pazartesi günü yapacağı toplantıda transfer konusunu masaya yatıracağı ve bir sonuca bağlamaya çalışacağı ileri sürüldü. Adaylar içindeki en kuvetti isim ise Fransız yıldız Pascal. Tigana’ya yeni teklif Beşiktaş yönetimi 6. yabancı hakkını bonservisi elinde olan oyuncudan yana kullanmak isterken, bir yandan da ısrarla transfer isteyen teknik heyete yeni alternatifler de sunuyor. Son isim konusunda Fransız hocayla ufak çaplı bir kriz yaşayan idari heyet, yarın Tigana’ya transferin Ocak ayına bırakılmasını teklif edecek. UEFA Kupası’nda yola devam edilmesi halinde devre arasında bir yıldız sözü vermeye hazırlanan yönetime, Jean Tigana’nın vereceği cevap da merak konusu kaynak: fanatik Ben Cygani hic begenmiyorum ve üstelik 32 yasinda... insallah baskasini alirlar... |
Alıntı:
sana tamamen katılıyorum. bence çok iyi bir takım ve taktik. alex yada benzeri bir oyuncu olabilir. |
fransa ligini takip eden biri değilim Marsilyadan bir futbolcu alırsak kimi alabiliriz, |
Alıntı:
|
Aradığımız adam Igor Tudor! |
----------runje------------ ali t.--gökhan--ibrahim t.--ibrahim ü. -----------koray--delgado--------- ----------------rico--------------- burak---------------------ibrahim a. ---------------nobre---------------- alternatif kadro kleberson yada baki oynıcak diye bir kural yok. yedek kasın da akıllansın kleberson hucum gücü yüksek kadro ali t. koray delgado rico burak ibrahim a. nobre bunların hepsi hücumda etkili ismler |
arkadas hıc bır kadroda bobo yok yedek oturacak yabancı olurmu yaa dudunsenıze forvette nobre CAREW |
Türkiye`de Saat: 01:31 . |