![]() |
Alex Alex Alex!!! 4-1-2-1-2 Runje İ.Toraman-----G.Zan-----Alex-----İ.Üzülmez Koray Kleberson-----Ricardinho Delgado Burak-----Nobre 4-2-3-1 Runje İ.Toraman-----G.Zan-----Alex-----İ.Üzülmez Koray-----Kleberson Burak-----Delgado-----Ricardinho Nobre |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yabancı oyuncuya gelice. ben popescu tarzı bir defans oyuncusundan yana kullanılması taraftarıyım aslında. çünkü koray, kleberson ve fahri önlibero oynayabilirler ama defansta fazla alternatifimiz yok. aslında edmilson gibi hem stoper hem de önliberoda 10 numara oynayabilen bir adam bulsak o zaman süper olur. saolasın |
Mavubanin Websitesi http://www.rio-mavuba.com/ |
Alıntı:
Stoper sorunumuz olmaz, Gökhanzan, toraman ve Koray ve yedekleri Baki Mercimek(aslinda stoper özellikleri var) Bakiden de solbek olmayacak anlasildi bari ZAN in yedegi olsun yada ZAN la yanyana denensin ama solbek olmayacak o baki kardesimden.. cok iyi niyetli birseyler yapmaya cabaliyor süphem yok ama kapasite meselesi . SOLBEK de olmaz .. olmaz .. olmaz.. Yüce Allahim insallah yanilirim.. Utandir beni Allahim Bu Baki kardesimizden iyi yada mükemmel degil normal bir solbek yarat raziyim.. dostcakalin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Runje İ.Toraman-----G.Zan-----Edmilson-----İ.Üzülmez Koray Kleberson-----Ricardinho Delgado Burak-----Nobre Bu 11 ve taktik en idealidir. senin de katılacağına inanıyorum. Koray ön libero da Kleberson sağ içte (daha rahat bir bölgede). Edmilson da defansın patronu gerekirse ön liberoda da oynar... |
------------runje---------- --toraman---zan---yabancı---deli-- -----------koray---kleb------- ---burak------------ricardinho--- ------------delgado------- ----------mert------ |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:27 . |