![]() |
buraya kadarmış. hepsine sonsuz teşekkürler. bir dahaki dünya kupasına kadar iyi çalışırsak yarı finale kalabilecek bir takımımız var. |
maalesef kaybettik olsun bu takımla gurur duyuyorum |
sağolun 12 cesur adam teşekkürler |
valla arjantin karşıısnda ancak bu kadar.. adamlar çok çabuk açtılar arayı.. biz kendi basketimize sevinirken sayı buldular.. ama buraya gelmemiz de büyük başarıydı şimdi artık hedef 5.lik.. tşkkürler 12 dev adam |
litvanyayı bi kez daha yenebiliriz,4 sene önce 9. olmuştuk bu sene 5. lik de bir başarı olur bence,2010 da bu takım yıldızlarla dolu olacak,o zaman madalya hedefleyebiliriz |
umarım dünya 5. oluruz 2010 da şampiyonuz zaten bu genç arkdaşlarla |
Her Şeye RaĞmen Helal Olsun 12 Dev Adam.tÜrk Mİlletİ Mİnnettar Sİzlere. |
arjantin macinda bu kadar kotu oynamamalıydık... ama buraya kadar gelmeleri zaten buyuk basari, gelmısken bari 5. olsak cok guzel olurdu:D |
insallah arjantin maçından sonra takım bir çöküntüye uğramaz litvanya maçında ibrahim oynamayacakmış zaten yine serkana kaldı yük,her ne olursa olsun teşekkürler 12 dev adam |
Bu takımı ayakta alkışlarım ben Türk olduğumuz her zaman belli yenilgiyi asla kabul etmiyoruz. Helal olsun çocuklar, iş saatim uyarsa havaalanına karşılamaya gideceğim... |
Türkiye`de Saat: 10:02 . |