![]() |
evet litvanyayı bir kez daha yenerek 5. lik maçı oynamaya hak kazandık hem de efsane bir maçla.15 yaldır basketbol oynuyorum çeşitli klüplerde,bir o kadar yıldır da basketbol izliyorum ama ben bu kadar arka arkaya mucizeler yaratan bir takım görmedim |
ya vallahi helal bize.. tam ümidi kesmişken doğru dürüst sayı bulamıyoken bizi yine sevince boğdular yaa..bu maçta da ender özellikle de son periyotta takımı kurtaran isim oldu.. u ah dev adam 12 dev adammmm u ah dev adam hey hey hey hey :) |
turnuva başında hidayet ve memonun yokluğunu çok ararız diyordum , şimdi acaba böyle daha mı iyi oldu diyorum,yine de nba yıldızlarımız olsa yunanistana yenilmezdik,o zaman da madalya yolu açılırdı |
yunanistan amerikayı da devirdi bugün, nasıl yenildik biz yunanistana yaa,madalyaya gidebilirdik,neyse inşallah 5. olacağız |
fransayi kolay kolay yeneriz |
Alıntı:
|
Alıntı:
kendi kendimi aşağılayayım bari...:D turnuvanın favorileri 3. maçı oynayacak, olacak işmi?..:D neyse, pek tutturamıyorum ama 3. arjantin olacak gibime geliyor...:rolleyes: şampiyon ise paul gasol oynarsa ispanya olur, oynamazsa maç ortada geçer...:rolleyes: |
Türkiye`de Saat: 11:31 . |