![]() |
Göğüslerini küçültme kararı aldı http://i.ekolay.net/i/0526/simona_334.jpg Rumenlerin tenis yıldızı 17 yaşındaki Simona Halep, oyununu yavaşlattığı için büyük olan göğüslerini küçültme kararı aldığını söyledi. Üst üste kazandığı uluslararası tenis turnuvaları ile dikkatleri üzerine çeken, dünya genç bayanlar tenis sıralamasında biriciliğe kadar yükselen, şu an ise 6. sırada yer alan Simona ameliyatın önümüzdeki yılbaşında gerçekleşeceğini açıkladı. Büyükler sıralamasında ise 257. sırada bulunan Rumen tenisçi, Macar medyasına yaptığı açıklamada, göğüslerinin hızlı hareket etmesine engel olduğu için böyle bir karar aldığını, ameliyatın ardından çok daha başarılı sonuçlar alarak dünya sıralamasında yükseleceğini söyledi. |
iyi düşün yaa:) |
Ahahah Hayırlı oLsun Nediyelim.. Oyun Oynamasına Neden Oluyormus Sanırım :) |
''Büyükler sıralamasında ise 257. sırada bulunan Rumen tenisçi'' buyukler sıralaması :D:D:D bu kararı uyguladıktan sonra kacıncı olacak acaba :D:D |
Alıntı:
yazık yaaaa |
gerek yok bence :D saçma 1 karar ... |
Hakkatten bayada büyükmüş:D.Yarısını küçültse bile koşamaz bence:D:D |
İnsan olan bunu yapar mı ,yapılır mı ulan ??:D |
yuhhh one o kadar yahuu |
Alıntı:
bir cahillik yapacak yaaaa:) |
:D Bizim TürkLer Kesin Bunun MaçLarını Kaçırmıyodur.... |
Karar doğru.. Kısa bir operasyonla daha düzgün göğüslere kavuşabilir...Daha yaşı genç..Kariyerini şimdikilerle devam ettiremez zannedersem..:):) |
bunu yaşı 17 ise bencede küçültsün :D:D |
maazallah,raket falan çarpar..bırak dağınık kalsın..:D:D |
çokta büyük değilmiş öne doğru eğildiği için sarkmış okadar millet büyütecem diye bi dünya para harcar buda küçültecem diye harcıyor ne enteresan ve anlaşılmaz bir varlık şu insan |
:D:DYapma bak pişman olursun |
allahım yaa sizene elalemin kararlarından:D:D:Dkolaymı taşıması sizde olsa öyle düşünmezdiniz töbe töbeee:D:D:D:d |
simona fanı olarak kabul edmiorum böyle biŞii :D |
bu konu için bir istatik yaptım ve yorumların %90'ının erkek olduğu kanısına vardım:D:D |
Alıntı:
|
carsı kucultmeye karsı :D |
Alıntı:
|
yanlış sporla uğraşıyor en başından..o ağırlıkları kaldırabildiğine göre halterle uğraşabilirdi..iyi dereceler de yapabilirdi..yazık olmuş :D |
Ona nasıl kıyıcaksın be =) |
Alıntı:
|
vallahi ya bu konunun böyle yerlere geleceğini tahmin etmezdi kesin yarın bir bakcak şok olacak:D |
o da az değil merak etme ortalığı karıştıran o zaten:D:D:D |
onlarda hemen karıştırmasaymış ortalığı Bekir abim açmış konuyu haber diye:Donlarda nerelere çektiler yanii:D:D |
neyse bu konu bizi bozar çağla girmemek gerek:D:D:D |
evet çıkıyorum an itibariyle ama gözlerim üstünüzde:D:D |
Çağla ve Tuğba:) bu haberi nette gördüğümde tarifi imkansız duygulara kapıldım. İstedim ki, belki karşı gelirsek sesimiz Simonaya duyurabilirsek küçültme gibi bir hata yapmaz. Umarım anlatabilmişimdir:) |
gözlerim yaşardı yaa ne kaa düşüncelisin:D:D:D:D |
aşk olsun abi senden böyle bi konu beklemezdim:( |
Alıntı:
herkes aynı şeyi diyo keşke açmasaydım |
bence de gereksiz ve bu foruma yakışmayan bir konu olmuş,üzerine yapılan yorumlar konunun ne kadar haber niteliği taşıdığını kanıtlamış zaten |
manyak ya :D ne zararı var :D |
.... |
açılmış bitmiş, olumsuz yorum yapmanın manası ne? konudan hoşlanmayan yazmasın her açılan başlığa yorum yapma mecburiyetimi var sitede oyyy oyy yok ki forum kurallarının bi özetide okuyalım gözümde büyüyo valla kaçtır niyetleniyorum kısmet değilmiş :D |
Öncelikle şu forum kuralları,biraz araştırmak yeterli http://besiktasforum.net/forum/forum...herkes-okusun/ bir ikincisi beğenen beğenmeyen muhabbetine girecek olursak ben burada açılacak olan konuların haddini hesabını kestiremiyorum,nitelikli konuları tercih ederiz forum yönetimi olarak |
| Türkiye`de Saat: 18:51 . |