![]() |
Kartal transferde frene bastı! Beşiktaş'ta son yabancı konusu şimdilik donduruldu. Siyah-beyazlı yöneticiler, Teknik Direktör Tigana'nın raporları doğrultusunda gereken transferleri yaptıklarını, ideal bir kadro kurduklarını ifade ettiler. Ailton'un ayrılmasının ardından bir yabancı kontenjanın boşalacağını hatırlatan yöneticiler, "Ancak bunu kullanıp, kullanmayacağımız belli değil. Bu kadroyla hem ligi, hem de Avrupa'yı kovalarız. Şu aşamada yeni bir takviye yapmayı düşünmüyoruz. Önümüzde birkaç günümüz var. Çok ekstra ve de kaliteli bir yabancı olursa alırız, aksi halde yola aynı kadroyla devam ederiz" dediler. Beşiktaşlı idareciler, takım içindeki uyumun istenilen seviyeye ulaşmasının da transfer düşüncesini ortadan kaldıran etkenlerden biri olduğunun altını çizdiler. http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Milliyet |
bence bu heber kolpa yada ben öyle olmasını istiyorum çünkü bizim iyi bir ön liberoya ihtiyacımız var ve inşallah alınır |
Bence haber dogru, baska yerde de okumustum, EGEr cok ii oyuncu bulamassak transfer olmıyacak... |
takımın geri 4 lüsüne iyi bir takviye daha lazım..ama yönetimin dediği şu.. sıradan bir adam alacaksak yani iyi adamlarla anlaşma sağlayamazsak bir yabancı kontenjanı boş kalsın..bence doğru bir yaklaşım.. |
bence defansımıza avrupa tecrübesi olan bir oyuncu olması lazım pascal cyganın gelmesini isterim inşallah gelir |
inşallah tekniği yüksek iyi bir futbolcu alırız |
Son bir yabancı alınırsa ii olur ama alınmazsa da canları sağolsun... |
defansa adam şart |
iyi bir defans-ön libero şart.. eğer doğruysa çok yanlış bir karar... Uefa da başarı için şart.. Bakın eziklere Kezmanı getiridiler |
Takima takviye sart arkadaslar...bu defanslan sadece türkiyede basarili olabiliriz...ama büyükü takim büyük düsünür...yani Avrupa da basiriya muhtaciz...Cygan iyi bir futbolcu...ingilteredeki savunma oyunculari ilac olur... |
ben teknik bir savunma oyuncusu olacaksa gelsın derım. ama bu yabancı ara trnsfer döneminde alınmaya çalışılacaksa sakat iş derim.uefa da nasıl oynatacağız. eğer ara dönemde de alınmayacaksa nobre neden türk oldu? bütün bunları düşündüğümüzde sanki bir transfer daha olacak gibi geliyor.bakalım ve görelim.son 3 gün.fazla beklemeyeceğiz. |
yalan haber transfer kesin |
kesinlikle stoper alınmalı |
Stoper ihtiyacı olduğu kesin. Eğer ki haber doğru ise (ki doğru olmayabilir de), bunun 2 maksadı olabilir: 1.Kamuoyunu transfer spekülasyonlarından uzaklaştırmak ya da beklentileri söndürmek ve böylece bomba sürprizini daha sessiz bir ortamda patlatmak. 2.Şu ana kadar temas edilen futbolculardan olumlu bir yanıt alınamadı ya da transfer sonuçlandırılamadı. Kaldı ki transfer döneminin bitimine neredeyse saatler kaldı. Bu duruma da "bu kadro bize hem içerde hem dışarda yeter" diyerek bir kılıf uydurulmuş olabilir. |
popescu tarzı bir adam bulacaklarsa alsınlar yoksa büyük paralar verip gereksiz transfer yapmasınlar...transfer lazım ama kaliteli bir isim lazım şuanki defansımızdaki oyunculardan dhaa kaliteli daha profosyenel bir isim lazım böyle bir isim alamicaklarsa da kalsın... |
hem defans hemde önliberoda oynayacak çok yönlü bi oyuuncu almak lazım |
savunmaya tecrübeli ve iii bi oyuncu şart. |
kimseyi almasalarda canlari sagolsun diorum... ama 1 yabanci hakkimiz daha var ve onu en iyi sekilde kullanmak lazim. transfer penceresi kapanacak die öyle dandik oyuncuya ihtiyacimiz yok, iyi futbolcu olsun yeterki devre arasindada ola bilir. |
bence de iyi bir stoper olmayacaksa almış olmak için almamak gerekir,zaten transfer bütçesi yeterince aşıldı,gelen adamın koraydan üstün özelliklere sahip olması gerekir,ki bence koray çok formda bu ara,iyi bir yabancı bulunamassa transfer devre arasına ertelenebilir,geçen süre içinde de çok iyi bir araştırma ile devre arasında takıma takviye yapılır |
defansa adam sart yaa |
defansa adam alırsak iyi olur ama alamazsakta hiç bisey diymeyiz çünkü takımımız son yıllarda hiç bu kadar akıllı güzel transferley yapmamıştı helal olsun diyorum ben yönetime ve hocamız tiganaya |
transfer şart. adam almayacaklarsa şu ailton denen tombalak kalsın iş yapar... |
Abi transfer döneminin bitimine saatlaer kaldı yaw... Artık son dakikaya yaklaşıyoruz. Ne olacaksa bu 1-2 gün içinde olacak. Hiç bi gelişme yok mu acaba? Çatlayacam walla... |
Alıntı:
|
defansa adam alınırsa bu yıl çok zevkli geçip sezon sonuna kadar çok rahat maçlar çıkartır şampiyonluğa ulaşırız en zayıf halkamız defans |
beyler bakın eğer alınacaksa kaliteli biri alınsın kaliteli biri olmassa boş kalsın dewre arasına bıraksınlar çünkü maçlarda takımın en çok eksiği neredeyse belli olur belki koray yada fahri kendilerini gösterecekler orayı kapatacaklar bakarsınız obo istenılenı veremez takas olayıda olabilir dewre arası bence boş kalsın daha iyi bu takım böyle iyi gider 6. transfer bi ezrtra olur bence dewre arasına kadar beklenılmeli... |
1 stopere ihtiyaç var o yeter olmasada olur ama avrupa için laızm |
Yönetim sakın ola kıvırmaya kalkmasın ,hiç uçarı kaçarı yok arkadaş paşa paşa savunmaya bir adam alacaklar.CSKA Sofya'yı rahat geçeceğiz ancak grubumuz zor olacak.Avrupa rüyasının erken bitmesi istenmiyorsa son yabancı hakkımız stoper ya da ön libero pozisyonu için mutlaka kullanılmalı. |
ben bu yönetimi tebrik ediyorum eğer çok kaliteli bi isim alınacaksa alsınlar ama sıradan bi yabancıya bu tkımda ne yer nede para var o yüsden dorusunu yapıyorlar bence... |
UEFA'da başarı ve şu ezikbahçelileri dahada ezik hale getirmek için Transfer şart.. Bakın takım iyi olursa iyi oyuncular çok daha iyi olurlar..3-5 milyondan kaçmamak lazım zaten turları geçtikçe çok daha fazlasını alırız.... Yönetim şaşırma sabrımızı taşırma.... |
bu gidişle kimseyi al(a)mıyacaz. |
takım bu istikrarda giderse transferin devre arasına bırakılması daha akılcı olur, eksiklere göre iyi bir takviye gelebilir... |
Devre arasında kesinlikle transfer yapılmaz.. madem adam almayacaktınız niye nobreyi türk yaptınız... Ya bak alın bir ön lbero(Macherano) veya forvet(CARLİTOS) sonra gelsin kupalar... |
cygan gelsin |
az zamanımız kaldı,almak için almamak lazım |
ohhh be transfere az zaman kaldı artık yalan yanlıs haberlerden kurtulacaz allahıma sukurr |
vlla ktılıom alırlarsa alacklar alamzlrsa yarıya brkcklar |
keske kelberson ıle rochemback ı takas edebılseler, hem daha mucadelecı hem de takımı surukleyen bır oyuncu |
gökhan zan koray m.dogan var yeter trnsfere zaten gerek yok bu defansa zaman verelim |
Türkiye`de Saat: 08:17 . |