![]() |
Demirören'e Ağır Suçlama... Demirören'e Ağır Suçlama Athletic Bilbao Kulübü'nün kadın Başkan Yardımcısı Ana Urquijo, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i kızdıracak açıklamalar yaptı.Athletic Bilbao Kulübü'nün kadın Başkan Yardımcısı Ana Urquijo, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i kızdıracak açıklamalar yaptı. Bilbao'nun geçen sezon İnönü Stadı'nda siyah - beyazlı takımla oynadığı UEFA Kupası maçını tribünden izleyen Urquijo, Demirören'in başkandan çok futbol fanatiğine benzediğini iddia ederek, "Beşiktaş maçta bir gol atınca Demirören ayağa kalkarak benim sağımda oturan bir kişiye bütün gücüyle sarıldı. O sırada kafam ve vücudum iki erkeğin bacakları arasında kaldı. O anda neye uğradığımı şaşırdım. Bu olay terbiye sınırlarını aşan futbol görgüsüzlerine verilebilecek en güzel örnektir" ifadesini kullandı. Kaynak:Milliyet Biz sevdimi böyle severiz... |
fanatik oldugu kesin de, böle bi olayin oldugunu sanmıyorum.. |
Sakın gelme bir daha İNÖNÜ'ye. Bi dahaki sefere ezilirsin. |
bizim başkan yapmaz öyle şeyler..o sadece azizeye yapıyo bunları..;) |
ii de neden simdi gelıp bunlari söluo!!! bu işte bişi var ! |
dua et başka bisey yapmamış :D |
aradan iki yıl geçti. aklına yeni mi gelio ah ezik medya ah. ne pislik adamlarsınız. gündeme getirdikleri şeylere bakın |
Karı demirörenin onu kucaklamamasına yanındakini kucaklamasına kızmış :D birdahaki sefere gel seni ucaklasın :D demirörene kızmamak lazım... tamam o bir başkan daha dikkatli olması lazım ama aynı zamanda bizim gibi bir beşiktaşlı ne yapsın adam kendini tutamamış... |
İyiki çarşı grubunun içinde seyretmemiş , görürdü futbol terbiyesini... |
şimdi mi aklına gelmiş... Medya... Beşiktaş 3 maç kazanınca ne yapacağını şaşırdı... |
Türkiye`de Saat: 06:40 . |