![]() |
Beşiktaş'tan Luciano açıklaması Beşiktaş'tan Luciano açıklaması Beşiktaş Kulübü, bazı basın yayın organlarında iddia edildiği gibi, Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı Brezilyalı futbolcu Fabio Luciano ile kesinlikle ilgilenmediklerini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Bugün bazı basın yayın organlarında kulübümüzün Fenerbahçeli futbolcu Luciano ile anlaştığı yönünde yayımlanan haberler tamamen gerçek dışıdır. Kulübümüz adı geçen futbolcu ile kesinlikle ilgilenmemektedir. Dolayısıyla konu ile ilgili olarak hiçbir görüşme olmamıştır.'' |
böyle dersiniz dersiniz tıpkı nobredeki gibi adamı bize getirirsiniz..sonra türk olma teklifinde bulunursunuz türk vatandaşlığına geçirirsiniz sonra da milli takıma çağırılmasını beklersiniz...sakınn..!!! biz lucianoyu istemiyoruz.... |
inş bi hata yapmazlar. bu adamın bizde işi yok. hem defans oturdu. sırf yabancı sewdasıiçin transfer yapılmaz. transfer yapılacaksa forvet alsınlar... |
zaten olması gereknde bu. ne yapacağız bu adamı ya. ama forvete alıyorlarsa onu bilemem. çünkü defanstan çok forvet oyunuyor bu adam. |
Ricardinho transferinden sonra en az onun kalitesinde bir futbolcu yakışır... |
öyle bii şey yokmuış işte peşine düşmeyin |
bir an için yüreğim ağzıma gelmişti yaa ne lucianosu adamın sakatlığı çok ciddiymiş zaten |
sakatlığı olmasa isterdim ama duzeleciğini sanmıyorum |
Allah korusun,ne lucianosu ya!!Eğer böyle bir hata yaparsa yönetim,töbe töbe..Böyle hatalar yapmazlar artık ya,akıllandılar.. |
bizden uzak dursun da nereye giderse gitsin |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |