![]() |
diğer arkadaslarda hoşgelmiş aramıza daha fazla faal görmek isteriz sizleri |
Herkese Selamlar Herkese merhaba, Ben Deniz Londra'dan. Forumu cok begendim. Biraz okuduktan sonra dayanamayarak uye oldum. En cok berkhan'in yorumlarini begeniyorum. Baskanin tutumunu da begeniyorum. Ayrica Yunanistan, Ingiltere, Almanya, Norvec, Turkiye'den tutunda daha sayamayacaginiz kadar ulkede yasayan tum Besiktas'lilari birlestirdigi icin bu forumun yoneticilerine tesekkur ederiz. Turkler her yerde! Besiktaslilar her yerde. Hepiniz sevgiyle kalin! Iyi seyirler ve hos sohbetler! Sevgiler, Deniz |
hey Selam Bende Antalyadan Halil Bütün Beşiktaşa Gönülverenlere Selam:) |
aramiza hosgeldiniz arkadaslar, sizleri forumumuzda herzaman görmek isteriz. |
hepinizi forumumuzda görmek çok güzel. |
slm Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ben murat. samsundan.... |
Alıntı:
|
bende istanbuldan sinem selam herkeze... |
Alıntı:
|
bende istanbuldan seçkin |
bütün dostlar hoş geldiniz. |
Alıntı:
|
herkes hoşgelmiş |
Selam.. Ben de Kıvılcım. Hollanda'dan. Yurtdisindaki arkadaslar icin bu dorum cok yardimci oluyor. Herkese kolay gelsin.. |
|
herkes hoşgelmiş yorumlarınızı beklioruz kardesler |
ben istanbuldan adem slmlar |
Alıntı:
|
herkes yazmış yazmasak ayıp olur.bende ankaradan kamil.msn : guleckartal@gmail.com .iyi forumlar |
ben manisa dan Atakan şimdiden herkese selamlar |
Duyku ben arkadaslar İstanbul... Selam herkese... |
Hoşgeldin aramıza... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hepiniz aramıza hoşgeldiniz. |
hepiniz hosgeeldiniz aramıza arkadaslar |
Hepiniz hosgeldiniz hayırlı olsun ins en güzel haberleri burdan alırız hep beraber bide burda sampiyonluk kutlamaları en büyük hayalim... |
Herseye ragmen hepinize hoş geldiniz diyimm :) |
Alıntı:
|
merhaba beşiktaş kardeşlerim ben SAMİ konyadan... |
slm ben murat eskişehirden msn:murat_utd@hotmail.com |
Alıntı: anarko´isimli üyeden Alıntı Duyku ben arkadaslar İstanbul... Selam herkese... hoş geldin kuzenimm herkese selam arkadaslar ilk msjım :P ahahaha 3.kusen de geldi kadro tamamlandı :D bakın bu üclüyü iyi takip edin gerci aramızda bütün maclara giden bi ben warım ama haklarını yemiyim kuzenler de gelirler hemen hemen her maca... neyse uzun lafın kısası umarım iyi bi ortam kurulur ve kalıcı dostluklar olusur hadi simdilik bu kadar yeter:P hoscakalın :D |
Alıntı:
|
Ben de burdayım arkadaşlar.İsmim berkan!! İstanbul-Tekirdağ arasında mekik dokumakla meşgulüm.Tabi ki inönü ve Akatlar da buna dahil.herkese selamlar!!! |
Alıntı:
|
fanatik karakartals ben sakaryadan serdar fanatik beşiktaşlıyım hepinize selamlıyorum STADIMIZ BOĞAZA KARŞI BU ALEMDE KRAL ÇARŞI |
Alıntı:
|
Aramıza hoşgeldin... |
Türkiye`de Saat: 05:27 . |