![]() |
D.Kiev - Fenerbahce macinda açılan pankart... Pankartın Türkçesi: Kürtler (yani PKK'iliar demeye getiriyorlar) evlerinizi havaya uçururken (bombalarken), biz de sizi stadyumda havaya uçuracağız..! |
ayip etmisler ama yapacak bisey yok sirp,rus,ermeni hepsi ayni hepsi gavur hepsi ortodoks hepsi ayni tip |
terbiyesiz ,ukalalar |
serefsizzlere bak yaa. |
inşallah 3. olup uefaya düşerler de bjk ye rakip olurlar o zaman kiev nasıl yeniliyor bütün TÜRKİYE görür pankart nasıl açılıyor BÜTÜN DÜNYA GÖRÜR |
böle şerefsizlere bile ezikler cvp veremıosa biz napalım yae sınır oldum zaten bize varya ole bişe diceklerdi ewi yıkardım ben |
vay şerefsizler asılacak pankart mı o,avrupada biyerlerde kiew beşiktaşımızla karşılaşsın da kim kimi uçuruyo görelim |
Böyle takımlar hep eziklere denk gelio arkadas yaaaa....:mad: Keşke bizim rakibimiz olsaydı da şunlara derslerini verebilseydik...Sonucta bunların hepsi gavur işte...Terbiyesiz,ukala ve serseriler...:mad: Burası BEŞİKTAŞ alayına gideer... |
işte bu yüzden ezik diyoruz biz bunlara... |
Alıntı:
aynen ole...:D boşuna ezik demiyoruz biz |
serefsizler bunlar ya........ |
gsl paylaişım:D |
ya ne saçma bi pankart.. şu ezikler de dersini veremedi ya şunlara :mad: |
pis serefsizler.....sölicek söz bulamiyorum |
çok merak ediyorum. bizim herşeyi dallandıran budaklandıran gelin yıldızları gelmeden eliştiren, gündem yapmak için henryi bile eziklere getiren bu medya neden acaba bu pankart'ı yayınlayıp ortalığı ayağa kaldırmıyorlar. ben biliyorum çünkü aslında zaten bizim medya her zaman menfaatleri doğrultusunda haber yapıyor. Birde bazı arkadaşlar ezikler derisini veremedi felan demişler. tamam onlar hakkını vermemişler ama bu sadece onların sorunu değil arkadaşlar. bu bir milliyet meselesidir. o pankart'ı sadece fener için açmadılar. |
Alıntı:
katılıyorum ağzına sağlık.... |
elbet karşımıza çıkacaklar kim kimin neresini patlatıo görücez |
abi febe nin taraftar topluluğu olan göt febeliler ne yapmış acaba mal mal bakmışlarmı bence öyle yapmışlar çünkü onların arasında ing. bilen yoktur |
vay ******** kiew vay. inşallah birgün uefada yada şampiyonlar liginde elimize düşersinde seni paramparça ederiz. |
********ler........:mad: |
********ler bizimle oynayacaklardı ki gösterecektik onlara |
bir gün bir yerde buluşuruz şerefsizlerle |
alt bıyık üst sakal. yorum yok onun için |
kanları bozuklar............ |
böyle rakipler bize denk gelmiyorki,uefada karşılaşırız işte;stadda kim havaya uçuyor uçmuyor oz aman görürler.. |
Türkiye`de Saat: 19:34 . |