![]() |
allahım inşallah alınmıştır.yuzyılın takımı olur ozaman |
hayal kirikligina ugratmak istemem ama R.Madrid Valecia ile anlasmak uzere helguera ve bir miktar para verip Ayala'yi alacaklar kaynak: yabanci basin ( TV ) insallah yalandir |
hel-gu-e-ra... |
yabanci basin dediyse dogrudur.. tuh ya kacirdik... |
1 ay önce ayala villareal e gitmek istediğini söylemişti zaten ancak helquera konusu ne olur bilmem bence yönetim transfer yapmacak |
Abİ Bellİ Olmaz Umudum Var Benİm.. |
Hiç Belli Olmaz Benim Umudum Var:) |
abi kolma olsa bukadar gaste yazmaz aynı anda bence ve hurriyetle sabahın hiç bi alakası yok unutmayalım!!!!!!! |
***BJKAS*** Besiktas Futbol Yatirimlari Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz profesyonel futbolcularindan Ailton Goncalves Da Silva' nin Sirbistan futbol takimlarindan FK CRVENA ZVEZDA (Kizilyildiz) ile yapilan gorusmeler neticesinde 300.000 Euro bonvervis bedeli karsiliginda sozlesmesi fesih edilmistir. ***BJKAS*** IMKB Ton Ton kızılyıldıza gitti, şimdi alırlar belki helguerayı... |
BJKAS*** Besiktas Futbol Yatirimlari Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz tarafindan denenmek icin futbol takimimizin Fransa kampina katilan Fransiz futbolcu Laurent Robert ile herhangi bir anlasma saglanmamistir. ***BJKAS*** Roberti de almıyormuşuz, açıklamalar ardı ardına geliyor.. Belki şimdi Helguera için gelir.. inşallah |
Türkiye`de Saat: 18:12 . |