![]() |
Ligtv ye gore helguera reddetmiş ve cygandan yarın geliomus ne zaman açıklandı bu haber |
Alıntı:
|
çok iyi oyuncu ama biraz yaşlı inşş beşiktaşa faydalı olurrr |
Alıntı:
|
haber bugün olmasına rağmen 14 sayfa olmuş |
ANAAA!! daha demin dedim ki keske bjk Ayalayi gizlice alsa, Valencia satmak istiyor simdi de yalan mi gercek mi baktim bjk Ayala, Helguera birisinden alacakmis (acaba)... Ayala gelse muthis olur ve bence bu transfer olabilir de onceden soyledigim gibi... |
Kim ne düşünür bilmem ama bize tam lazım olan adam.Ricardinho transferinden bile daha çok sevinirim bu olay doğruysa... |
arkadaslar ayala real madridle anlaşmış ama alabilmeleri için yabancı kontenjanından birini yollamaları gerekiomuş.baptista reyes takası olabilirmiş.onlar ayala yı alırsa helguerayı bize gonderirler diye dusunuyorum.pascal cygan ıda begeniorm bizde iş yapar.(buarada la liga da yabancı oyuncular avrupa birliğinde olmayanlar oluyor) |
demmeki bir gerçeklik payı varki yönetim yalanlamadı. lucianoyu hemen yalanladılar. inşallah olur ne diyelim. ya bide bu adam biraz dahacık orta sahayya kaçmıyormu stil olarak yani ön libero gibi. |
ne güzel is vallahi... helguera haberi cikiyor ve henüz bjk tarafindan aciklama yapilmadan kendi kendine basin yalanlama yapiyor :D lig tv de demisler gelmiyor diye... |
Türkiye`de Saat: 07:43 . |