![]() |
isallah Ayala gelir.helguera cok kadame hatalari yapiyor.ama ayala defansa süper olur.adam arjantinin WM 2006 da defansta vazgecilmez ismiydi.olursa kimse tutamaz bizi.her mac banko |
ayala olsun. adam bizde iki sene oynasın yeter. tecrübesiyle götürürüz kupaları. ha bonservisi boşa gidermiş . gitsin. bu adam gelsin yeterki. adamın bu defansa getireceği tecrübeyi bir düşünün. avrupada o zaman kupa şansımız daha da artar... |
Alıntı:
:D :D sabah sabah guldurdun benı yaww valla ınanasım gelmedı cunku bu ezık gazetelerıne ınanmıyorum.ama gelırse(istemem yan cebıme koy) hesabııı:D |
bırazdan uyuyacam kaltıgımda bu adamların bırı bı ımza atmasın harbıden bı guzel sovecem bu ezık medyasına :D |
egeki bu 2sinden birini alırlarsa yenilmez bi beşiktaş olur tek kelime yenilmez bu halde bile zor yenerler bizi ama egerki bu 2sindden biri gelse dusunemiyorum yaa bayaga degişik olurdu herhadeeeeeeeeee YONETİM sana kızdık ettik ama bu sene supersin yaaaaaaaa iiki DELGADO yu aldın cok tsk ediyoruz |
hayırlısı olsun |
Bakalım kımı alcaz... KEsin konusmamak lazım...ama gelıcekse helguera gelsın ... |
hayırlısı bakalım..ben ayaladan çok helguera nın gelmesinin tercih ederim.. |
ayala yada helguera farketmez biri gelsin |
2 side super ama ben ayala yı tercih ederim |
Türkiye`de Saat: 07:41 . |